Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

H Κοπή της Πίτας του Χορευτικού Ομίλου Αστακού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)









Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017, του Χορευτικού Ομίλου Αστακού το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:30 το βράδυ, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Giannis Village στον Αστακό.
     Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων από τον δάσκαλο χορού Δημήτρη Καραβασίλη και στη συνέχεια έγινε  η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με την ευλογία και τις ευχές του εφημέριου Αστακού π. Δημήτρη Τέγα.
      Στην εκδήλωση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ψυχή του συλλόγου και της εκδήλωσης ήταν οι δραστήριες Ευδοκία Χελώνα ,  Ράνια Τζοβόλα και η Καλλιρόη Σφαέλου  και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και διασκέδασε με την ψυχή του σε μία αναμφίβολα πολύ «ζεστή» βραδιά!.
Ακολούθησε πολύ κέφι και χορός........

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους,   οι Αντιδήμαρχοι: Θεόδωρος Λιβάνης και ο Μουρκούσης Βασίλειος,   ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αστακού Νικόλαος Καλισώρας,   η πρόεδρος Ιωάννα Ζούλα-Ραπάνη του συλλόγου γυναικών Αστακού, το χορευτικό του Μύτικα 
 Το Χορευτικό απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλα τα καταστημάτα για τις προσφορές δώρων και ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά! 
      Ευχαριστούμε τον MAKE ART  για τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση. 
Και του χρόνου.

















































































































































































































4 σχόλια:

  1. ΌΛΑ ΉΤΑΝ ΥΠΈΡΟΧΑ!!!!!ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΊΑ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΚΑΙ ΩΡΑΊΟΣ ΧΟΡΌ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος είχατε ωραία κοπή πίτας!!!μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και τις εθελόντριες για την άψογη εκδήλωση
    Φάνηκε πως οι διοργανωτές αλλά και οι εθελόντριες Ευδοκία Χελώνα , Ράνια Τζοβόλα και η Καλλιρόη Σφαέλου αγαπούν πραγματικά το χορευτικό σύλλογο βάζοντας πολύ μεράκι, πρόσεξαν παράλληλα και την παραμικρή λεπτομέρεια για την πολύ ωραία εκδήλωση
    συγχαρητήρια και στο κόσμο που παραβρέθηκε στο γλέντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο