Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Εγκλωβισμένα δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ (ΒΟΝΙΤΣΑ - Αθήνα και ΑΣΤΑΚΟΣ - Αθήνα) στο ΑΙΓΙΟ λόγω του χιονιά

   -Συγκεκριμένα, πρόκειται για λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Βόνιτσα-Αθήνα (μέσω παραϊόνιας) και που αναχώρησε από την Βόνιτσα στις 12:30, ενώ το δεύτερο λεωφορείο εκτελεί το δρομολόγιο Αστακός- Αθήνα, με ώρα αναχώρησης από τον Αστακό 13:30.
   -Οι 65 συνολικά επιβάτες των δύο λεωφορείων βρίσκονται πλέον εννέα ολόκληρες ώρες στον δρόμο και αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί την επόμενη μία ώρα, θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν σε κάποιο ξενοδοχείο του Αιγίου.

       Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Η κίνηση στην Κορίνθου-Πατρών και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Κόμβου Καλαβρύτων και Κόμβου Αιγίου διεξάγεται εδώ και ώρα με μεγάλες καθυστερήσεις ενώ  κατά διαστήματα διακόπτεται η κυκλοφορία......


      Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, από τις 5 περίπου το απόγευμα, δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας παραμένουν εγκλωβισμένα στο ύψος του Αιγίου, ενώ και μέχρι εκείνη την ώρα η κίνηση των λεωφορείων γίνονταν πολύ αργά. Οι 65 συνολικά επιβάτες των δύο λεωφορείων βρίσκονται πλέον εννέα ολόκληρες ώρες στον δρόμο και αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί την επόμενη μία ώρα, θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν σε κάποιο ξενοδοχείο του Αιγίου, ενώ το κόστος της διανυκτέρευσης θα αναλάβει το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, όπως εξηγεί ο πρόεδρος της «ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε.» κ. Καψιαμπέτης, με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία το agriniopress.gr .
   Συγκεκριμένα, πρόκειται για λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Βόνιτσα-Αθήνα (μέσω παραϊόνιας) και που αναχώρησε από την Βόνιτσα στις 12:30, ενώ το δεύτερο λεωφορείο εκτελεί το δρομολόγιο Αστακός- Αθήνα, με ώρα αναχώρησης από τον Αστακό 13:30.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο