Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Καταγγελία Αγρινιώτη επιβάτη του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας

Με έκπληξη διάβασα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας, σύμφωνα με την οποία τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ στις  07/01/2017, πραγματοποιήθηκαν δήθεν κανονικά, ενώ  είναι παγκοίνως  γνωστό ότι λόγω των επικρατουσών κατά την ημέρα εκείνη καιρικών συνθηκών, τις οποίες η Διοίκηση του ΚΤΕΛ γνώριζε και σε κάθε περίπτωση όφειλε να ενημερωθεί γι΄ αυτές, δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες και ειδικότερα στη διαδρομή από Αντίρριο μέχρι και Αθήνα, με αποτέλεσμα αυτοκίνητα και επιβατικό κοινό που κατευθύνονταν  προς Αθήνα να καθηλωθούν επί 12 ώρες στο δρόμο και να φθάσουν στον προορισμό τους την επομένη ημέρα. 

Η ανακοίνωση αυτή του ΚΤΕΛ  Αιτωλ/νίας αποτελεί πρόκληση και προσβολή για  το επιβατικό του κοινό που το στηρίζει τόσα χρόνια και η οποία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από την απαράδεκτη στάση του Προέδρου του, ο οποίος σε έκφραση παραπόνων συγγενικού  μου προσώπου για την ταλαιπωρία που υπέστην κατά την μετάβασή μου στις 07/01/2017 από Αγρίνιο προς Αθήνα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (ξεκίνησα από το Αγρίνιο ώρα 12 π.μ. της 07/1/2017 και δεν έφτασα στην Αθήνα διότι το λεωφορείο επέστρεψε πάλι στο Αγρίνιο στις 12 το βράδυ, με αποτέλεσμα να χάσω την πτήση μου προς Κύπρο ώρα 8μ.μ της  07/1/2017 καθώς και την πτήση της 08/01/2017 και  ώρα 9.35 π.μ, την οποία έκλεισα τηλεφωνικά κατά τη διαδρομή μου προς Αθήνα με αποτέλεσμα να επιβαρυνθώ την δαπάνη αεροπορικών  εισιτηρίων συνολικού ποσού 302,94 € ), απήντησε προκλητικά και με ύφος «ότι για όλο αυτό που έγινε φταίει ο κρατικός μηχανισμός και όχι το ΚΤΕΛ, το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη...».
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει κύριε Πρόεδρε!!!
Ένας Αγρινιώτης επιβάτης
του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νιας

aixmi-news.gr

14 σχόλια:

  1. Αν είναι δυνατόν θα πρεπε να ντρέπεστε κύριε δεν είναι λαθος του κτελ αλλα της ιονιας οδού.παιρνουσαν οι δρόμοι και θα πέρναγε και το λεωφορείο. Ντροπή τίποτα άλλο γιατί αν γινόταν κάτι θα φτσιγε ο οδηγός. Συγχαρητήρια στον οδηγό καλά έκανε κσι στο κτελ που είχε σωους τους ανθρωπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λεωφορείο δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει μαντάμ. Και να έχουν ενημερώσει τους ανθρώπους να πάνε με άλλο τρόπο στον προορισμό τους. Να υποθέσω από το ύφος σου ότι έχεις συγγενείς στα ΚΤΕΛ?

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΥΦΟΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ........ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΕΡΑ??? ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς υπάρχει άβατο στο κτελ κατσαπλιαδυκο σιστεμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν πεταγε το αεροπλανο λογω αερα τι θα κανεσ θα το παιρνεσ στα χερια να πας μονος σου η θα τα βαζες με το αεροδρομιο η με τον καιρο για να λογικευτουμε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε ειδικός πετάει την αηδία του. Έχεις πετάξει με αεροπλάνο ποτέ? Αν η εταιρεία γνωρίζει για αέρα ακυρώνει την πτήση, αποζημιώνει εισητήρια κι αν δεν το κάνει έγκαιρα μπορείς να ζητήσεις μέχρι και ξενοδοχείο. Τι συγκρίνεις? Απαντα τώρα και στον 10:07 για το λεωφορείο που έφυγε στις 17:00.

      Διαγραφή
  6. Στις 17.00 γιατι μας πηγαν μεχρι το ριο και μας γυρισαν πισω ,εφοσων των 1300 ηταν ακομη στο αιγιο;οι αλητες! Δεν σεβαστηκαν ουτε τα μωρα μου ουτε οτι δηλωσα οτι πεταω στις 8 ιαν.ας μου ελεγαν να παω με ιχ.Μου στοιχησε το κτελ Αγρινιου-μπουρδελο 850€.Να τα φανε φαρμακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αστυνομία δρομολόγησε κανονικά τα λεωφορεία όχι το ΚΤΕΛ,αυθαίρετα.

      Διαγραφή
    2. Η αστυνομία δρομολογεί σε τέτοιες συνθήκες κ ΟΧΙ το ΚΤΕΛ αυθαίρετα.

      Διαγραφή
  7. Ντροπή σας που μιλάτε έτσι όλοι στο κτελ πασχίζουν για το καλύτερο τι ναπω ντροπή σας να μιλάτε έτσι...πωπω μέχρι φάρμακα τι ναπω συτο τα κει όλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο κτελ αγρινιου δυστυχώς υπάρχουν κατσαπλιαδες ανοιχτέ τα μάτια σας να δείτε πως δουλεύουν τα κτελ άλλων νομον εσχως.σεβασμος μηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κτελ αγρινιου ειναι το χειροτερο που υπαρχει. Οι περισοτεροι ειναι που δουλευουν εκει ειναι τελειως ελεινοι και χωρις τροπους...αλλα σε οποιον και αν κανεις παραπονα τιποτα δεν αλλαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑΞΙ....ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΤΕΛ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ !!!! .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ , ΟΧΙ ΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο