Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Κώστα ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ-Καταπέλτης η απόφαση της Αποκεντρωμένης-Παραμπέμπονται στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ η κα Παναγ. ΠΑΝΤΑΖΗ και ο κ. Σωτ. ΤΡΑΥΛΟΣ!

    -Καταπέλτης η απόφαση της Αποκεντρωμένης. Τις πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτες ενέργειες της Αντιδημάρχου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κας Πανταζή Παναγιώτας και του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Τραυλού Σωτηρίου παραπέμπονται για διερεύνηση στο Πειθαρχικό συμβούλιο Αιρετών ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας  και Ιονίου.
   -Η απόφαση αυτή αποτελεί πλήρη δικαίωση της απαρέγκλιτης στάσης του Κώστα Τριαντακωνσταντή, ο οποίος είχε την τόλμη (γιατί στο τόπο μας περί τόλμης πρόκειται…) να ζητήσει να εφαρμοστεί ο νόμος, προκειμένου να προστατευθούν τα χρήματα των δημοτών. 
  -Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής έχει υποστεί ανηλεή πόλεμο, εχει δεχθεί 4 φορές επιθέσεις από ακραίους τραμπούκους, έχει απειληθεί με μηνύσεις και τον καταδιώκουν με εμμονή και πείσμα (κυρίως με ψέματα και ειρωνείες) προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους συνδημότες και να προβάλουν τους ανυπόληπτους εαυτούς τους. Είναι αυτοί που αντιπροσωπεύουν και χαρακτηρίζουν την οπισθοδρόμηση της περιοχής μας επί τόσα χρόνια.
    -Έχοντας επιβιώσει μέσα από μύριες παγίδες και κινδύνους, μετά τη δικαίωση, πιο δυνατός από ποτέ, συνεχίζει τον αγώνα μέχρι να «λάμψει» η διαφάνεια, η δικαιοσύνη και η συνέπεια για το συλλογικό καλό του Δήμου και των συνδημοτών μας.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΛΗΡΗΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  μου ΔΙΚΑΙΩΣΗ. 
Για το νομικό μέρος  θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι.

-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη έχετε το πολιτικό θάρρος να ζητήσετε τις παραιτήσεις τους;

Αγαπητοί Αναγνώστες
    Σήμερα είναι μια μέρα νίκης των Δημοτών. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. 

    Σήμερα είναι μια μέρα νίκης των ενημερωτικών ιστοσελίδων και της εφημερίδας που φιλοξενούν  τα άρθρα μου.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους Δημότες,  στην ενημέρωση, στη διαφάνεια, στο σεβασμό του Δημοσίου χρήματος, στην ίδια τη Δημοκρατία.

     Σήμερα είναι μια μέρα νίκης για τους αναγνώστες εντός και εκτός νομού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη που μου προσφέρεται  ακόμη και άγνωστοι. Να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΣΩ. ΜΕ οποιοδήποτε προσωπικό κόστος θα τα μάθετε όλα. Σας βεβαιώνω, δυστυχώς είναι ΠΟΛΛΑ και ΣΟΒΑΡΑ. Λιγάκι υπομονή. Παλεύω με ισχυρά και μεγάλα   ΠΟΛΙΤΙΚΑ  και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ........



     Σήμερα είναι μια μέρα πλήρους πολιτικής δικαίωσης του αγώνα μου. Πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά   απαράδεκτες ενέργειες  της Αντιδημάρχου  και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κας Πανταζή Παναγιώτας και του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Τραυλού Σωτηρίου παραπέμπονται για διερεύνηση στο Πειθαρχικό συμβούλιο Αιρετών ΟΤΑ Α ‘ και Β’  βαθμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας  και Ιονίου.
        Για να φτάσουμε μέχρι εδώ έδωσα μια σκληρή μάχη πολύμηνης διάρκειας που χρειάστηκε χρόνος, χρήμα, κούραση, υπομονή. 
       Πολλές  φορές όπως γνωρίζετε κάλεσα  το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να ενημερωθούν,  πως λαμβάνονται οι αποφάσεις στο  ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Το τι έκαναν δεν γνωρίζω.

Θα σας παρουσιάσω χρονικά τις ενέργειες και παρακαλώ θαυμάστε  το απύθμενο πολιτικό θράσος μερικών:
    Στις 4 Αυγούστου 2016 με αίτηση μου, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, συνοδευόμενη με τις αντίστοιχες αποφάσεις ζήτησα τον έλεγχο νομιμότητας τους. Η Αποκεντρωμένη με ημερομηνία 5 Αυγούστου 2016 και αριθ. πρωτ. 113342 έστειλε στο πλαίσιο της έρευνας που όφειλε να κάνει το παρακάτω έγγραφο:
     Ο Προέδρος του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελής Αποστολάκη δεν απάντησε, πάντως όχι τυχαία...  Απύθμενο πολιτικό θράσος, πανικός, προσπάθεια να κερδίσει χρόνο, όλα μαζί;

Η Αποκεντρωμένη επανέρχεται με το παρακάτω την 30-9-2016  με το παρακάτω έγγραφο που ζητά να απαντήσει για να προχωρήσει η έρευνα:
            Το τι απάντησε και πότε απάντησε δεν γνωρίζω. Στο μεταξύ ενημέρωσα τους 4 επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων ότι δεν απαντά στο έγγραφο της Αποκεντρωμένης και μάλιστα τους το έστειλα και δημόσια κάλεσα όπως γνωρίζετε τους Δημοτικούς Συμβούλους να λάβουν γνώση.

       Με αυτή τη καταγγελία σε εκκρεμότητα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Απολογισμός του Κέντρου και ο Απολογισμός του Δήμου και ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. Περισσότερα  στο δεύτερο μέρος του άρθρου.

        Μετά τη ψήφιση των απολογισμών, το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας συνεδρίασε και αποφάσισε να άρει τις παράνομες αποφάσεις του και να καλέσει το κ. Δημοσθένη Πανταζή και ΣΙΑ και το κ. Τραυλό να επιστρέψουν τα χρήματα στο ταμείο του Κέντρου.
         Στη συζήτηση επίμονα ζητούσα το λόγο από το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να μου δώσει το λόγο. Ο λόγος δεν μου δόθηκε. Τυχαία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
  
       Με μία γενική απάντηση η Αποκεντρωμένη με ενημέρωσε για τις ενέργειες της. Στις 22 Δεκεμβρίου 2016 έκανα αίτηση στην Αποκεντρωμένη και τους ζητούσα να με ενημερώσουν συγκεκριμένα αν η Αντιδήμαρχος κα Πανταζή και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τραυλός έχουν παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ για διερεύνηση υποθέσεων τους
   
Πήρα το παρακάτω έγγραφο με ημερ 11/01/2017 και αριθ. πρωτ. 249646:


    Απόφαση κόλαφος για το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη που όφειλε να τους είχε απομακρύνει όλους από τη παράταξη του, από το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας.
  -Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης είναι πολιτικά αδύναμος. Το γιατί θα φανεί στο δεύτερο μέρος του άρθρου μου.
  -Απόφαση κόλαφος για το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελή Αποστολάκη.
  -Απόφαση κόλαφος  για τη Αντιδήμαρχο κ. Πανταζή, και τον Αντιπρόεδρο του  Κέντρου Μέριμνας κ. Τραυλό.

      Καταγγέλλω τα μέλη του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας κ. Γερωκοστόπουλο Κων/νο και τη κα  Μπουμπούλη Αφροδίτη για  τη σωρεία των απουσιών τους από τις συνεδριάσεις του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας.  Άφηναν έτσι τη πλειοψηφία να πολιτεύεται ανενόχλητη.
   Καταγγέλλω τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο Ευθύμιο για την ανύπαρκτη αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί. Δεν παίζει σωστά τον θεσμικό του ρόλο και αυτό δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Τυχαία; Όχι βέβαια. Είναι δέσμιος των δικών του πολιτικών αμαρτημάτων στη δική του περίοδο που ήταν Δημοτική Αρχή.
     Σας ρωτώ ξανά, συνάδελφε  κ. Φερεντίνο και ρωτώ ξανά τον αποτυχημένο πρώην Δήμαρχο κ. Σολδάτο, και ζητώ ευθεία απάντηση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, παραδώσατε την 1-9-2014 χρέος προς τρίτους 3.000.000 ευρώ και απαιτήσεις ύστερα από δικαστικές αποφάσεις και ποιες  άλλα 3.000.000 ευρώ; 
     Ρωτώ  επίσης  το πρώην Πρόεδρο του ΦοΣΔΑ κ Κασόλα αν τη 1-9-2014 παρέδωσε χρέος στο νυν Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρη  400.000 ευρώ;

    Καταγγέλλω  το Πρόεδρο του ΔΣ κ. Μπαλατσούρα  για πολιτική ανεπάρκεια στην άσκηση των καθηκόντων του. Είναι φανερό γιατί δεν μου έδινε το λόγο στο ΔΣ και γιατί δεν μου έχει χορηγήσει ακόμη και παρά την εισαγγελική παραγγελία τα πρακτικά που ζήτησα. Τα πρακτικά θα τα πάρω με νόμιμο τρόπο.

Αγαπητοί Αναγνώστες
      Κάλεσα το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, ως γνωρίζετε, να απομακρύνει τα μέλη της Δημοτικής του Ομάδας από το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας  το κ. Παντελή Αποστολάκη, τη κα Πανταζή Παναγιώτα, το κ. Τραυλό Σωτήριο καθώς και το κ. Κουτιβή Ευάγγελο για τις πολλές απουσίες του.  Τούτο δεν έγινε. Για το λόγο αυτό αποκαλώ πολιτικά ανίσχυρο το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη.  Στο δεύτερο μέρος του άρθρου θα πούμε πολύ περισσότερα.
       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη όταν κάποιος ψηφίζει πανάκριβες απευθείας αναθέσεις με αποδέκτη το ίδιο, το πατέρα του, το παιδί του, το κουμπάρο του, το κουνιάδο του, την επιχείρηση που δουλεύει 
ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. 
         
       Αυτή είναι η πραγματικότητα και ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αν δεν ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ να τους ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. 
ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ να το ΚΑΝΕΤΕ; ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ να το ΚΑΝΕΤΕ;

    Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο η αντικατάσταση από το ΔΣ του Στρατηγού και της κ Μπουμπούλη είναι αυτονόητη. Άφησαν τη πλειοψηφία να λειτουργεί χωρίς να την ελέγχουν.

Αγαπητοί Αναγνώστες, 
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
  1)-Την  02α  -11-2016 έκανα αίτηση που πήρε αριθ πρωτ 959 προς κάθε αρμόδιο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Στην αίτηση έγραφα.
Παρακαλώ να με ενημερώσετε γραπτώς για τα παρακάτω.  
 -Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας διαθέτει Οικονομική Υπηρεσία;  
 -Αν ναι, ποιοι οι υπάλληλοι του, ποιος προΐσταται, πότε και πως προσελήφθησαν οι υπάλληλοι της και ποιες οι αμοιβές τους;
   -Αν δεν διαθέτει πως εξυπηρετείται το Κέντρο Μέριμνας στο τομέα αυτό για τις προφανείς ανάγκες του;
 Μέχρι σήμερα  που γράφω το άρθρο αυτό 17-1-2017 απάντηση δεν πήρα καμία.  Η μη απάντηση  ως ενέργεια, είναι νόμιμη ή παράνομη; Τι φοβάστε και δεν απαντάτε;

   2)-Παρακαλώ την Αντιδήμαρχο κα Πανταζή να ενημερώσει τους Δημότες πόσα χρήματα πήρε η επιχείρηση με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε από την 1-9-2014 μέχρι σήμερα από το ταμείο του Κέντρου Μέριμνας και από το ταμείο του Δήμου συνολικά. Διαφορετικά να ενημερώσει τους Δημότες ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στούπας Θεόδωρος.

    3)-Παρακαλώ τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας κ. Τραυλό  Σωτήριο να ενημερώσει τους Δημότες  πόσα χρήματα πήρε η επιχείρηση του από την 1-9-2014 μέχρι σήμερα από το ταμείο του Κέντρου Μέριμνας και από το ταμείο του Δήμου συνολικά. Διαφορετικά να ενημερώσει τους Δημότες ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στούπας Θεόδωρος.

Στο δεύτερο μέρος του άρθρου έχουμε φοβερές αποκαλύψεις...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
     Καλώ όλους αυτούς που με απείλησαν με μηνύσεις, να πάρουν όλα αυτά, ότι άλλο νομίζουν και ιδιοχείρως να πάνε, να καταθέσουν μήνυση εναντίον μου.
     Μάρτυρες κατηγορίας μου προτείνω το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Πάντα που μέσα στο ΔΣ τους παρότρυνε να μου κάνουν μήνυση και όποιον άλλο νομίζουν. 
   ΘΑ ΕΙΜΑΙ  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΗΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ και μάλιστα ΣΥΝΤΟΜΑ.

42 σχόλια:

  1. ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.....ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΔΗΜΟΤ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάσκαλε συγχαρητήρια, τους έβγαλες στο ξέφωτο. Ντροπή και αίσχος εκεί στο Δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε το θράσος και κυκλοφορείτε ακόμη ρε. Σας είπε ο άνθρωπος να παραιτηθείτε από καιρό. Γνώριζε ότι παρανομείτε. Παραιτηθείτε . Πηγαίνετε σπίτια σας. Γίνατε ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπόχα και αλητεία. Φύγετε αμέσως. Κώστα μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. διαβαζω στην διαυγεια εργολαβος απο την κατουνα (ΧΚ) φτιαχνει εργα 3420 ευρω στην παλαιρο.Ξερει ο ανθρωπος που ειναι η παλαιρος?Τα μηχανηματα του εχουν παει ποτέ παλαιρο?Στουπα στουπα τι υπογραφεις ξερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο δεν έχεις άλλη επιλογή. Τους απομακρύνεις σήμερα κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την επιμονή σας,την οργάνωση και την μεθοδικότητα που περιβάλει την προσπάθεια σας.Τα περισσότερα από τα γραφόμενα βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε τους προστάτεψες. Αν θέλεις τη καταστροφή σου διατηρείστε τους. Ο Κώστας έχει απόλυτο δίκιο παρότι δεν το ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν ένα χρόνο είπα στο Κώστα. Μην κουράζεσαι ,αυτοί είναι ισχυροί. Έχουν κονέ και γνωριμίες.
    Με κοίταξε και με μεγάλη σιγουριά μου είπε. Το ξέρω, αλλά θα τα καταφέρω να είσαι σίγουρος.Μπράβο Κώστα μας δίδαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο εν λόγω κύριος Παναγιώτα είναι αγωνιστής και πεντακάθαρος. Εσύ τι είσαι; Αν τολμάς υπέβαλε του μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τώρα Παντελή τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Είναι η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει ο τραυλος και η πανταζη αναγκη το δημο, μυαλο που εχεις κακομοιρη.

      Διαγραφή
  13. Εσυ παντελο κανε τα καρναβαλια σου που εχεις ειδικοτητα λογω μοστρας και μην ασχολεισαι με τα σοβαρα θεματα σαν αυτο συνεχισε ετσι δυνατα την πολιτιστικη σου δραστηριοτητα με συμβουλο βεβαιως τον θειο σου που αποκατεστησε την κορη του σαν ειδικο συμβουλο αλλα που θα παει να ξαναρθετε στην μπουχαλη για ψηφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ....ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ....ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΠΑ ΑΠΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ?ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΒΡΟΧΗ.ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιον κοροϊδεύουν; επιστρέφουν λένε τα χρήματα που έβαλαν στη τσέπη; Για τα αλλά που έχουν κρυμμένα δεν μας λένε τίποτα.. καμιά ανοχή...
    Αμέσως εντόκως επιστροφή τον χρημάτων... όλα όσα πήραν απο τις αρχές του 2014 και να αποζημιωθούν όλοι οι συνδημότες μας για ψυχική οδύνη επειδή τους εμπιστεύτηκαν και αυτοί τους κορόιδεψαν. Και φυσικά εκτος απο διοικητικές ποινές να πάνε και εισαγγελέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή φάση? Παίρνεις με απευθείας ανάθεση παράνομα εργα απο το Δήμο?. Μόλις στραβώσει το κλιμα επιστρέφεις τα χρήματα απο το τελευταίο έργο για να πέσεις στα μαλακά (αφού σε πιάσανε) και σου μένουν τα χρήματα καβάντζα απο όλα τα υπόλοιπα έργα απο το 2014. Μετά σου λένε οι αρπαχτές δεν αποδίδουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ: Αλλαζονεία, απληστία, λαιμαργία, απ ευθείας αναθέσεις σε συγγενείς και κουμπάρους, συμμορία Μοναστηρακίου, τραμπούκοι, εγκατάλειψη, μαύρη σακούλα, ατιμωρησία, υποβάθμιση??? Ξέχασα τίποτα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΜ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπραβο μπραβο μπραβο αποστολακη Εγω θα κλεβω αβερτα τωρα ,και αν με πιασετε θα σας δωσω κατι ψηλα πισω και με αφηνετε ελευθερο να συνεχησω Αν δεν με πιασετε ?? θα συνεχιζω να κλεβω Ειτε ετσι ειτε αλλιως κερδισμενος θα ειμαι παντα Ζητω ο αποστολακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπραβο δασκαλε , συνεχισε και ειμαστε μαζι σου.. Ντροπη σας ο κοσμος να πειναει και εσεις να τρωτε με χρυσα κουταλια.. ντροπη σας ξεφτίλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παντελή Αποστολάκη το Τριαντακωνσταντή τον έλεγες ο τρελός του χωριού. Το ξεφτιλισμένο ή τους ξεφτιλισμένους ρώτα το καθρέπτη σου και αυτός θα σου πει ποιος και ποιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι τραμπούκοι ήταν δε διατεταγμένη υπηρεσία με εντολές. Πόσα χρήματα έχουν πάρει οι 3 οι τραμπούκοι ή οι συγγενείς τους από το Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λάκια βλάκας είσαι ή έβαλες και συ το μέλι στο βάζο ή και τα δυο ; Παραιτήσου ξεφτελίστηκες ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καθαροί Δημοτικοί Σύμβουλοι αύριο αποχωρήστε από τη Δημοτική ομάδα του Αποστολάκη. Σε λίγο θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σώζο Βασίλη ήρθε η ώρα να μιλήσεις. Ξέρεις πάρα πολλά. Διαφορετικά θα τιμωρηθείς όπως και οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επιστρέψετε τα χρήματα από εικονικές προμήθειες και εικονικά έργα και πηγαίνετε στα σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Den tha kataferete tipota,einai toso poli isxiri me poles akres kai ta panta einai omopfa kanonismena.Diladi o palios tha afine ta koutavia na kanioun oti theloun xoris na exi ton elegxo;Den nomizo;exei 10,6 xronua stin platitou o palios ston thoko.Gia ali mia fora tha gini iroas o megalos,kai tha thimithoume palia tenia.To poli poli na parei mia pentaetia akomh...vasilikia,;,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μπραβο μπραβο μπραβο αποστολακη Εγω θα κλεβω αβερτα τωρα και αν με πιασετε θα σας δωσω κατι ψηλα πισω και με αφηνετε ελευθερο να συνεχησω Αν δεν με πιασετε ?? θα συνεχιζω να κλεβω Ειτε ετσι ειτε αλλιως κερδισμενος θα ειμαι παντα Ζητω ο αποστολακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. θα πρεπει να αποδωθει δικαιοσυνη και να ειναι παραδειγματικη η τιμωρια τους, αλλιως θα το κανουν και αλλοι με τετοιο δημο που εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ομάδα από το Μοναστηράκι - χωριό του Δημάρχου- έχει πολλά χρήματα με απευθείας ανάθεση.Βέβαια ο πρώτος διδάξας είναι ο Δήμαρχος που δίνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο κουνιάδου Μέλια Τζεφριό και στη γυναίκα του Μέλια, Κασσιανή Τραυλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δάσκαλε βρες σε ποιες εταιρείες είναι ασφαλισμένα τα αυτοκίνητα του Δήμου και θα καταλάβεις γιατί ο Μπαλατσούρας δεν σου δίνει τα πρακτικά. Ομολογώ έχεις μεγάλο θάρρος. Καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο δημοσιογράφος που είναι γιατί δεν τον βλέπουμε να μιλάει;Για κάποιους άλλους που είναι πατριώτες και παλεύουν για τον τόπο τους ξέρει και σχολιάζει και λέει και ατάκες.Για να σε δούμε θα το βάλεις το ονοματάκι σου στις άλλες εκλογές η θα στρίψεις όπως κάνεις "πάντα"και θα έρθεις μετά να πάρεις το πόστάκι;Δεν το πιστεύω γιατί σε μάθαμε τώρα.Ξέρεις,είναι γνωστός κωλοτούμπας...το έξυπνο πουλί απο την μύτη πιάνετε όμως...δημοσιογράφε με το τρελό σου πτυχίο,απο τα όμορφα τζουμέρκα.Εκεί ψηλά που πέρασες τα παιδικά σου όμορφα και τρελά παιδικά σου χρόνια διαβάζοντας λογοτεχνία "Μενέλαο Λουντέμη",,,,:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9-55 συμφωνω τωρα εισαι ο μονος που λες την αληθεια μπραβο!!!!εγω μονον στο ξηρομερο βλεπω αντηδραση πουθενα αλλου!!!να εισαι καλα κ συμφωνω με αυτα που εγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σιγα και δεν τα ξεραμε,μια απο τα ιδια ο δημαρχουλης.Μονο σε μας ηξερε να λεει οχι που του ζητουσαμε να μας βαλει καπου να κανουμε κανενα μεροκαματο και απο την αλλη στο δημαρχειο εβαζε να δουλευουν χωρις πτυχια οι διοικητικοι και χωρις να πηγαινουν καν για δουλεια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Eγώ ο δεξιός σας είχα πει και άλλες φορές. Ο Κώστας δεν πτοείται και έχει δίκιο. Μίλησα τηλεφωνικά μαζί του. Του είπα συγχαρητήρια και πες μου τι γίνεται από εδώ και πέρα. Μου είπε,
    θα βγουν στον αέρα πολύ περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στον εισαγγελέα και επιστροφή εντόκως όλων των ποσων απο το 2014. Παράδειγμα στα απανταχού αρπακτικα που σκέφτονται να τους μιμηθούν. Αλλιώς αυτα τα κρούσματα θα πολλαπλασιαστούν με γεωμετρικούς ρυθμούς. Η τιμωρία τους βρίσκει σύμφωνο το 99% των δημοτών. Τι περεμένετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάτσε εκεί στο κρυο φιλε στην Κατουνα και αρμεξε τα προβατα. Καποιοι απο το υστερημα σου ζουνε τη μεγαλη ζωη. Μετά θα σου πουνε κιολας αφού τα σουφρωσαν και τους εκαναν τσακωτους ότι επιστρεφουν τα χρηματα και συνεισφερουν στην καταπολεμηση της διαφθορας και στην ενισχυση των Εσοδων του δημου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα παπαγαλάκια του Δημαρχείου και οι υβριστές του Τριαντακωνσταντή τώρα που το καράβι βουλιάζει εξαφανιστήκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Efxaristo 11:33 kai esi na eisai kala.H alitha einai pikri.Òmos gia na me pianeis prepei na eise megaloi gata kai gnostis tis vonitsas kai tou megalou...mpravo sou.Gia na to peis to efxaristo prepei na eisai alani,afou me katalaves sta legomenamou::::,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Γιώργος Αποστολάκης και η παρέα του πολιτικά έχουν τελειώσει. Η κοινωνία κατάλαβε.Ο δάσκαλος δίδαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο