Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Βράβευση της μαθήτριας του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου Ελένης – Μαρίνας Βοτσαΐτη

Η  μαθήτρια της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου Ελένη – Μαρίνα Βοτσαΐτη του Ιωάννη συμμετείχε στον μαθητικό διαγωνισμό για τους Τρεις Ιεράρχες με θέμα: «Ο λόγος του Μεγάλου Βασιλείου προς τους νέους: πώς να ωφελούνται από τα ελληνικά γράμματα».

Η προκήρυξη του διαγωνισμού,όπως αναφέρει το aixminews.gr, έγινε από την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου «θέλοντας να τιμήσει τους Τρεις Ιεράρχες και να παρακινήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες  της Ναυπάκτου και του Αγίου Βλασίου να έρθουν σε μεγαλύτερη επαφή με τους Τρεις Ιεράρχες και να αναδιφήσουν στο σπουδαίο φιλοσοφικό, συγγραφικό,ανθρωπιστικό, κοινωνικό έργο τους».
Η συμμετοχή της μαθήτριας στέφθηκε με επιτυχία, καθώς κέρδισε το δεύτερο βραβείο: έπαινος,εικόνα, βιβλίο και 50 ευρώ για το κείμενό της με τίτλο: «Πιστεύω χωρίς αμφιβολίες». Η βράβευση έγινε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.
Το έργο της μαθήτριας του σχολείου θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου «Εκκλησιαστική Παρέμβαση» καθώς και στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου
Συγχαίρουμε τη μαθήτρια και της ευχόμαστε πάντα να αριστεύει στη ζωή της στη γνώση και στην αρετή, εμπνεόμενη από τις αρχές και τις αξίες των Τριών Ιεραρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο