Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ Δήμου Ξηρομέρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:00, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα γραφεία της.  
   Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ξ. κ. Γεωργούλας Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και υπογράμμισε την σημαντικότητα της εκδήλωσης χαρακτηρίζοντάς την αφορμή συγκέντρωσης των εργαζομένων της Κοινωφελούς.........

 
   Φανερή ήταν η ικανοποίησή του από τις υπηρεσίες του προσωπικού, οι οποίοι καταβάλλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια προς όφελος των πολιτών του Ξηρομέρου. 
     Η Κοινωφελής απασχολεί πλέον 22 εργαζόμενους, η κατανομή των οποίων εξυπηρετεί τόσο τους υπερήλικες συμπολίτες μας, μέσω των δυο δομών του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, όσο και τα παιδιά με τους γονείς τους μέσω των τριών νεοσύστατων ΚΔΑΠ (Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών).
    Σημείωσε ότι η συνετή οικονομική διαχείριση επέφερε θετικά αποτελέσματα, δηλαδή την μείωση χρεών παρελθόντων ετών και την υλοποίηση  προγραμματισμένων δράσεων  και εκδηλώσεων.
     Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης,  ο οποίος ανέδειξε την ανοδική πορεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Επεσήμανε το λόγο ύπαρξής της και τον κοινωνικό της ρόλο, που αφορά τη στήριξη και τη συμπαράσταση των συνδημοτών μας στους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ο ίδιος τάχθηκε στο πλευρό της Κοινωφελούς και αρωγός των προσπαθειών της για την επίτευξη των μελλοντικών της στόχων. 
   Ο κ. Γεωργούλας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συμπαράστασή του και πρόσθεσε πως τόσο αυτός όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες του Ξηρομέρου.
    Σημαντικότερος στόχος για το τρέχον έτος 2017 είναι η δημιουργία ενός Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας, η οποία δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι. 
  Κλείνοντας έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για ένα υγιές, χαρούμενο και δημιουργικό έτος. 
    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Πάτερ Δημήτριος Τέγας, ο Πάτερ Ιερόθεος, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζαχρήστας Παναγιώτης, κ. Κυριάκος Κωνσταντίνος και κ. Καϋμενάκης Σπύρος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Ρηγάλος Χριστόδουλος, οι εργαζόμενοι του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και από τις δυο δομές και οι εργαζόμενοι των τριών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο