Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΝΤΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ: Μία οφειλόμενη απάντηση

Στα διάφορα μυθεύματα που κυκλοφορούν προς δημιουργία εντυπώσεων η μόνη σωστή απάντηση δίνεται μόνο με στοιχεία. 
      Όταν λοιπόν την 1 Σεπτέμβρη του 2014 παραδώσαμε τη Διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου στο κ. Γαλούνη, του αφήσαμε ένα αποθεματικό2.021.166,91 ικανό να αποπληρώσει τις 687.269,73 ευρώ  που αφορούσαν οφειλές της ΔΕΗ λόγω της μεγάλης κατανάλωσης από την κίνηση των αντλιοστασίων! 
     Ο ίδιος όμως αψήφησε τις ανάγκες του δήμου και επιδόθηκε σε έργα βιτρίνας και σε αναμορφώσεις! Τη θηλιά λοιπόν στο δήμο  την έβαλε αποκλειστικά ο ίδιος από δικές του επιλογές και πρακτικές!
      Ο Δήμος Ξηρομέρου υπό τη διοίκηση του Πυθαγόρα Σαμαρά και με τη συνένωση των 3 πρώην Καποδιστριακών δήμων ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ισοσκελισμού του προϋπολογισμού στα 3,5 χρόνια εξουσίας!......

 
Ας αναλογιστούμε τα εξής:
1.-Προχώρησε ποτέ σε σύναψη δανειακής σύμβασης η προηγούμενη δημοτική αρχή υπό τον Πυθαγόρα Σαμαρά παρόλο τα χρέη που κληρονόμησε από τους τρεις πρώην καποδιστριακούς Δήμους;
2.-Πήρε ποτέ δάνειο ο Πυθαγόρας  Σαμαράς  σε κάποια από τις θητείες του ως Δήμαρχος Αστακού;
3.-Μήπως θυμάστε αν άφησε υπόλοιπο στο ταμείο του Δήμου Αστακού ο Πυθαγόρας Σαμαράς;  όταν ανέλαβε την εξουσία ο Παναγιώτης Στάικος ο ίδιος  με δημόσια δήλωση- ομολογία τον ευχαριστούσε γιατί παρέλαβε έναν οικονομικά εύρωστο Δήμο.  

      Σε αντίθεση με τον κ. Γαλούνη που έχοντας συμπληρώσει σχεδόν τη μισή θητεία του, απέκρυψε στοιχεία από τις οφειλές του δήμου έναντι της ΔΕΗ.
     Εξαφάνισε τα χρήματα από το ταμείο του δήμου φτάνοντας τον στο απροχώρητο και έχει το θράσος να λέει ότι αν δεν ψηφιστεί το δάνειο θα πάει να παραδώσει τα κλειδιά του δήμου στο γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης! 
    Στην προσπάθεια της να εμφανιστεί ως η μόνη, και αξιόπιστη αντιπολιτευτική δύναμη η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών τους έβαλε όλους στο ίδιο τσουβάλι. 

       Αγαπητοί φίλοι της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, καλή η προσπάθεια σαςδυστυχώς όμως για εσάς τα επίσημα στοιχεία σας διαψεύδουν.
      Όσον αναφορά τα περί «συγκοινωνούντων δοχείων» των δυο συνδυασμών, Το ποιος ήταν συγκοινωνούντα δοχείο με τον συνδυασμό του κυρίου Γαλουνη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών το γνωρίζει όλο το Ξηρόμερο. Τόσο πολύ μάλιστα που το περιεχόμενο των δοχείων έγινε μείγμα…. Και αν δεν πιστεύετε εμάς ρωτήστε τα δικά σας στελέχη..
       Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια προς αποκατάσταση του ονόματος του πρώην Δήμαρχου Πυθαγόρα Σαμαρά. 
     Η αλήθεια με πραγματικά στοιχεία και όχι με λαϊκίστικες κορώνες για την δημιουργία διαδικτυακών εντυπώσεων.

Αστακός 13/1/2017

Η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης 
Κουμανδράκη Σαμαρά Κωστούλα 

*************
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: 




4 σχόλια:

  1. Τόν βουλιαξαν τόν δήμο οι τσοπάνηδες, μονο η επιτήρηση μάς σώζει αλλά δεν την θέλουν γιατί θα τούς κοπούν πολλά τών κυβερνώντων καί των παρατρεχαμενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρότι δεν είναι καλό ένας δήμος να μπαίνει σε επιτήρηση.Για τον συγκεκριμένο δήμο θα ήταν πολύ καλό.Γιατι μόνον έτσι θα δημιουργούνταν υπηρεσίες στο δήμο και θα μαθεναμε τη σημαίνει σεβασμός στο δημοτικό χρήμα και χρηστει διοίκηση.Αξιζει και στο Ξηρόμερο ένας νικοκυρεμενος δήμος Αμ δε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαλουνη δεν αφησες τιποτα ορθιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο