Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Το καράβι βούλιαξε- βουλιάζει. Δημοτικοί Σύμβουλοι πάρτε το Δήμο στα χέρια σας!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
        Από καρδιάς ευχαριστώ όλους σας  για τη στήριξη στον αγώνα. Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Όλα όσα γνωρίζω  θα βγουν στον αέρα. Δεν μπορεί κανείς να με σταματήσει. Είμαι ελεύθερος, ασυμβίβαστος και πεντακάθαρος. Ευχαριστώ για την εύλογη  ανησυχία στο πρόσωπο μου. Μην ανησυχείτε έχω πάρει όλα τα νόμιμα μέσα για την αυτοπροστασία μου. 
      Για άλλη μια φορά τονίζω. Η κριτική δεν αφορά ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Η κριτική αφορά πολιτικές που επηρεάζουν τη ζωή μας.  Είμαι αρκετά έμπειρος στη πολιτική. Στη προσπάθεια μερικών τη πολιτική αντιπαράθεση, το Δημοκρατικό διάλογο με στοιχεία και επιχειρήματα να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία, τους πληροφορώ  για μια ακόμη φορά ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΚΡΟΥΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ.

ENHMEΡΩΣΗ 1: 
       Την 14η Απριλίου 2014 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Σολδάτος απουσίαζε από τη συνεδρίαση. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και νυν επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος εκτός ημερησίας διάταξης θέτει θέμα προς συζήτηση  «Περί τελών ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος». Το θυμήθηκαν λίγο πριν τις εκλογές που έγιναν το Μάη του 2014..............


       Το ΔΣ κατά πλειοψηφία (ψήφοι της τότε πλειοψηφίας) αποφάσισε, η κάθε παροχή νερού!!!, χωρίς μέτρηση!!!!!!!, να πληρώνει πενήντα (50) ευρώ το εξάμηνο έως ότου μπει το καινούργιο δίκτυο με τους καινούργιους υδρομετρητές για να βγαίνει η ανταποδοτικότητα.
    Βασική υποχρέωση του εκάστοτε Δημάρχου είναι να υλοποιεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί.
     Ρωτώ το αποτυχημένο πρώην Δήμαρχο κ. Σολδάτο έστειλε ως όφειλε μέχρι την 1-9-2014 που παρέδωσε την παραπάνω πρόταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έλεγχο νομιμότητας;
   Ρωτώ τον νυν Δήμαρχο κ. Αποστολάκη έστειλε  την απόφαση ως όφειλε –αν δεν το έπραξε  ο πρώην Δήμαρχος - στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έλεγχο νομιμότητας;
       Προεκλογικά τόσο ο κ. Μωραΐτης όσο και εγώ στις ομιλίες μας σας είχαμε πει. Η απόφαση αυτή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ για τον απλούστατο λόγο ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και εξόχως άδικη και παράλογη.  
      Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και κυρίως τους προερχόμενους από το πρώην Δήμο Μεδεώνος τωρινούς και προηγούμενους να ερευνήσουν αν πήγε η απόφαση για έλεγχο νομιμότητας, και ποια ήταν η γνωμάτευση της Αποκεντρωμένης.
    Καλώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών καταγόμενο από το πρώην Δήμο Μεδεώνος κ. Στούπα Θεόδωρο να ενημερώσει το ΔΣ και κατά συνέπεια τους Δημότες τι ακριβώς έγινε. Αν δεν το πράξει, καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη ή οποιοδήποτε άλλον να το πράξει.

     Αγαπητοί Συνδημότες σας εξαπάτησαν. Για το θέμα αυτό και για άλλα πολλά πήγατε με λάθος γνώμη και ψηφίσατε στις εκλογές του Μάη του 2014. Τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΔΣ και η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρίσκονται στα χέρια μου. Είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει.  
      Εμείς σας είπαμε την αλήθεια. Εμείς τη συνείδηση μας την έχουμε ήσυχη. Ρωτήστε αυτούς που ψηφίσατε.
    Καλώ το Πρόεδρο του ΔΣ να μου δώσει το λόγο, πριν αρχίσει η συνεδρίαση του προσεχούς ΔΣ,  να ενημερώσω το σώμα και να καταθέσω τα πρακτικά και την απάντηση που πήρα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.  
     Καλώ επίσης όλα τα μέλη των τοπικών Συμβουλίων όλου του Δήμου να διαβάσουν πως λαμβάνονται οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναφέρομαι στην απόφαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου και αφορά το καθορισμό του τέλους ύδρευσης. Είμαι στη διάθεση σας προς ενημέρωση όποιος το ζητήσει. Η απόφαση αυτή είναι πολιτικά απαράδεκτη και κοινωνικά ανάλγητη. Πρέπει το ΔΣ να την ανακαλέσει.
    Η Θέση μου είναι: Σωστή είναι  η μείωση στο πρώην Δήμου Ανακτορίου. Καμία αύξηση στους πρώην Δήμους Παλαίρου και Μεδεώνος. Ο Δήμος να εισπράξει ως οφείλει –αρχίζοντας από τους μεγαλοοφειλέτες- το τεράστιο ποσό  των πάνω από 5.2000.000 ευρώ που βάθος χρόνου για μικροπολιτικούς λόγους δεν εισπράττει. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

**********************************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη όταν κάποιος ψηφίζει πανάκριβες απευθείας αναθέσεις με αποδέκτη το ίδιο, το πατέρα του, το παιδί του, το κουμπάρο του, το κουνιάδο του, την επιχείρηση που δουλεύει: 
ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. 
     Αυτή είναι η πραγματικότητα και ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αν δεν ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ να τους ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. Αναφέρομαι στη κ. Πανταζή και το κ. Τραυλό.
ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ να το ΚΑΝΕΤΕ; ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ να το ΚΑΝΕΤΕ;
   Το αν παραιτήθηκαν ή όχι δεν το γνωρίζω. Το αν τους ζήτησε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν δεν το γνωρίζω.  

Χαρακτηρίζω το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη πολιτικά ανίσχυρο. 

        Τούτο στηρίζεται και στο γεγονός ότι ο αδελφός της συζύγου του κ. Τζεφριός Γεράσιμος από την 1-9-2014 μέχρι σήμερα έχει εισπράξει  ένα τεράστιο χρηματικό ποσό  με απευθείας αναθέσεις τόσο από το Δήμο όσο και από το Κέντρο Μέριμνας.  Πώς να έχει το πολιτικό θάρρος και πολιτικό ανάστημα, να ζητήσει τις παραιτήσεις της κας Πανταζή και του κ. Τραυλού;
    Βέβαια αν οι ίδιοι παραιτηθούν ή τους  το ζητήσει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. 
  Καλώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στούπα Θεόδωρο να ενημερώσει τους Δημότες το ακριβές ποσό που εισέπραξε ο κ Τζεφριός Γεράσιμος. 
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ή ΟΧΙ;  ΘΑ ΔΟΥΜΕ και ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

     Ρωτώ ξανά η επιχείρηση ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ  Ο.Ε καθώς και η επιχείρηση του κ. Τραυλού Σωτηρίου πόσα χρήματα με απευθείας ανάθεση πήραν συνολικά από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;

*********************
      Λέει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης Γεώργιος και ο Πρόεδρος κ. Παντελής Αποστολάκης δεν κάνουμε διαγωνισμούς για να ενισχύσουμε τη τοπική αγορά. Η όλη λογική τους είναι η παρακάτω παράγραφος. 
     Η παράγραφος αυτή είναι από ένα Δελτίο Τύπου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης που υπογράφεται από το Πρόεδρο του κ. Παντελή   Αποστολάκη και ημερομηνία  9-11-2015.
    «Όλες αυτές οι δαπάνες έγιναν και δόθηκαν σε προμηθευτές και επαγγελματίες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Μόνο όταν δεν υπήρχαν έμποροι που να μπορούν να μας προσφέρουν την υπηρεσία ή το είδος που ζητούσαμε, καταφεύγαμε σε Δημότες του Δήμου μας που δραστηριοποιούνται σε όμορους Δήμους. Ελάχιστοι είναι οι προμηθευτές που χρησιμοποιήσαμε ως Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και δεν ήταν δημότες του Δήμου μας. Ο μόνος λόγος που γινόταν αυτό ήταν ότι δεν υπήρχαν παρόμοιοι έμποροι με τις υπηρεσίες που ζητούσαμε. 
      Στα πλαίσια της απόλυτης νομιμότητας οι απευθείας αναθέσεις θα γίνονται όσο και αν κάποιοι μέσα από αυτές βλέπουν φαντάσματα, και πιθανές παρανομίες. Την δύσκολη περίοδο που περνάμε πρέπει να ενισχυθεί η Τοπική αγορά και όχι τα τυχόν μεγάλα συμφέροντα μεγάλων επιχειρήσεων, όπως θέλουν κάποιοι «αποτυχημένοι» καριερίστες που τους πληρώνουμε για να κάθονται. Οι τοπικές επιχειρήσεις προσφέρουν άριστες υπηρεσίες και άριστα προϊόντα.  Αν πάμε σε διαγωνισμούς καμία από αυτά δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν τον διαγωνισμό γιατί τα μεγάλα funds έχουν την δυνατότητα να χτυπήσουν κάθε διαγωνισμό έναντι των μικρών επιχειρήσεων. Δεν χρειάζεται κανείς να ξέρει μαθηματικά για να το καταλάβει».

Ομολογία. Ο Δήμος αγοράζει ακριβά μέσω των απευθείας αναθέσεων  και αυτό είναι εις βάρος των Δημοτών. Αυτό είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτο. Οι υπηρεσίες και οι προμήθειες  από μαγαζιά του Αγρινίου και της Λευκάδας  δεν  θα μπορούσαν να γίνουν από μαγαζιά του Δήμου;  Και βέβαια μπορούσαν. Αναφέρομαι σε βιβλιοπωλεία, γεωπονικά Κέντρα, είδη υδραυλικών  κλπ. Λεπτομέρειες στο τρίτο μέρος του άρθρου. 

         Σήμερα θα γράψουμε για τα γλυκά των εκδηλώσεων του Δήμου στη περίοδο των εορτών:
        Είναι ένα παράδειγμα και σεις αγαπητοί αναγνώστες κρίνετε λεγόμενα και πράξεις. Βάλτε κάτω την απλή λογική και σκεφτείτε ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 3.846,83 ευρώ;
ΣΥΝΟΛΟ 3.846,83

        Αυτά τα γλυκίσματα που αγοράστηκαν από εστιατόριο !!!!!!! του Αγρινίου δεν μπορούσαν να τα φτιάξουν μαγαζιά του Δήμου;
       Καλώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο κ. Στούπα Θεόδωρο ή το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας να ενημερώσουν τους Δημότες. Πόσα χρήματα από 1-9-2014 μέχρι σήμερα πλήρωσαν οι Δημότες με απευθείας αναθέσεις:

1)-Για τη συντήρηση του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου της Βόνιτσας
2)-Για τη συντήρηση του ΔΑΚ Βόνιτσας
3)-Για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του πρώην Δήμου Ανακτορίου.
4)-Για την συντήρηση του Παιδικού σταθμού Βόνιτσας.
5)-Για τη συντήρηση των Φαχ, των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, την επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών, τη συντήρηση εφαρμογών λογισμικού, τη συντήρηση Η/Υ και δικτυακού εξοπλισμού.
6)-Για εμφιαλωμένα νερά, για αναψυκτικά για  γεύματα των εκδηλώσεων.
7)-Για Φωτιστική και ηχητική κάλυψη.
8)-Για έξοδα προβολής των δραστηριοτήτων του Κέντρου Μέριμνας.
      Για μία ακόμη φορά γράφω τη πρόταση μου. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ, γιατί αυτό είναι υπέρ των Δημοτών.

*******************************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3   
    Γνωρίζετε αγαπητοί Αναγνώστες, σε ποιες ασφαλιστικές εταιρείες είναι ασφαλισμένα τα οχήματα του Δήμου; Μερικές είναι οι παρακάτω: Υδρόγειος  Ασφαλιστική, Εθνική Ασφαλιστική,INTERLIFE-Aσφαλιστική, NEXUS Μεσίτες ΑΕ, ALLIANZ EΛΛΑΣ AE.
    Αυτό βέβαια δεν το αναφέρω τυχαία. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

****************************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4
    Ο Δήμος μας γα «Λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Βόνιτσας» πληρώνει καθαρά το μήνα 2.5000 ευρώ!!!!! με απευθείας  ανάθεση σε ένα κύριο καταγόμενο από τα Παλιάμπελα. 
     Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Αναπληρωτή Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε  κ. Στούπα Θεόδωρο, Επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Φερεντίνο, κ. Λιάπη, κ. Μωραΐτη, Δημοτικοί Σύμβουλοι  όλων των παρατάξεων αυτό ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ; (εννοώ την ετήσια αμοιβή)

         Τα άλλα παιδιά με πτυχία, με μεταπτυχιακά  είναι άνεργα, έχουν πάει στο εξωτερικό για εργασία, λαμβάνουν το πολύ 800 ευρώ αν έχουν βρει δουλειά μέσω ΑΣΕΠ  και ο κύριος αυτός λαμβάνει 2.500 ευρώ. Αυτή είναι η ισονομία και η ισοπολιτεία που ορίζει το σύνταγμα, κατά το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη. 

******************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5
       Το άρθρο 14 στη παράγραφο 3α του νόμου ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3852 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης. Αναφέρει:

        Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας.
      Όποιοι συνδέονται με το δήμο ή  τα νομικά τους πρόσωπα, εκτός από τους συνδέσμου, με σύμβαση προμήθειας, εκτέλεσης δημοτικού έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης, δημοτικού έργου ‘η δημοτικής υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ ετησίως.

  Ρωτώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, το Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στούπα, το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας μπορούν να διαβεβαιώσουν το ΔΣ και τους Δημότες αν, ναι ή  όχι αυτό ισχύσει δια τους αναφερόμενους, στο άρθρο, του Δήμου μας;
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τι θα κάνουν;

Αγαπητοί Αναγνώστες 
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται. Κάποιοι   προσπάθησαν με  πολλούς τρόπους  να το εμποδίσουν. Απέτυχαν παταγωδώς. Τους συνιστώ ψυχραιμία. Η αλήθεια αρχικά σκεπάζεται αλλά τελικά λάμπει. Είναι πολλά και σοβαρά αυτά που θα μάθετε. Κάντε λιγάκι υπομονή.     
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ή ΟΧΙ;  ΘΑ ΔΟΥΜΕ και ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. Βέβαια τέσσερις από τη πλειοψηφία δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

(Σύντομα το τρίτο μέρος του άρθρου. Η επεξεργασία των στοιχείων που παρουσιάζω θέλει χρόνο, κόπο, χρήμα, υπομονή).


37 σχόλια:

  1. Δάσκαλε συγχαρητήρια.Περιμένουμε λεπτομέρειες.Αποστολάκη τελείωσες πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2.500 το μήνα καθαρά ο Κουφοβασίλης του Στάθη. Εμείς αγναντεύομαι για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακού 4000 ευρώ για γλυκά; Ντροπή σας. Αίσχος δεν υπάρχει τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιο δικαίωμα σπαταλάτε τα χρήματα μας με αυτό το τρόπο; Και έχετε το θράσος να το λέτε δημόσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα πόσα χρήματα έχει πάρει ο Μέλιας Τζεφριός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κώστας Μπαλατσούρας έχει αυτές τις ασφαλιστικές εταιρείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λάκια Στούπα τι αποφάσισε η Αποκεντρωμένη για το νερό στη Κατούνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδη παλιοτερα ειχε χτυπησει το αυτοκινητο μου ενα αυτοκινητο του δημου και αποζημιωθηκα μεσω ασφαλειων, τι ακριβως εννοειτε με τις ασφαλειες και τα αυτοκινητα του δημου? Μηπως πρεπει να τα εχουν ανασφαλιστα? Και κατι σημαντικοτερον, ψαξτε και δειτε την εγκυκλιο που εστειλαν στα γυμνασια στις 23/12/2016 οι αχρηστοι κυβερνοντες, οσον αφορα εργαστηρια και σεμιναρια για την ομοφοβια και τρανφοβια, για τα εμφυλα στερεοτυπα και οτι αλλο κρινουν αυτοι απαραιτητο για να κανουν τα παιδια μας, να μην εκφραστω καλυτερα πως. Τι ακριβως εννοουν? Αυτα πρεπει να μαθουν τα παιδια μας? τα αρχαια ελληνικα που ειναι? Η ιστορια μας που ειναι? Τι κανετε γι'αυτο εσεις που ειστε στη δευτεροβαθμια? Οι διδασκοντες και εμεις οι γονεις? Αυτα ειναι τα κυριοτερα ζητηματα κυριε. Αλλα περι αυτου ολοι σιωπουν. Γιατι πρεπει τα παιδια μας να υποστουν αυτη την πλυση εγκεφαλου που επιβαλλουν οι εξω, οι οποιοι εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα??????????? Γονεας ειμαι κυριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μας λέτε για αγορές γλυκών από εστιατόριο Αγρινίου, αγορές εμφιαλωμένων νερών για το Μοναστηράκι και άλλα πολλά.
    Αυτά είναι ένα τίποτα μπροστά σε αγορές φρέσκου γάλατος από κατάστημα το οποίο είχε κλείσει πρίν χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κώστα , το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Με τόλμη μας ενημερώνεις για θέματα, που δεν ξέραμε. Συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο τραμπούκος του πολιτισμού τι λέει για όλα αυτά; Νόμισε πως θα φοβίσει το Τριαντακωνσταντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού για γλυκά έκοψαν κοντίλι 4000 ευρώ φανταστείτε τι έγινε με τα υπόλοιπα. Κύριε καθηγητέ βγάλτα όλα στον αέρα.Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι αρπαχτικά . Δεν παίζονται με τίποτε. Τριαντακωνσταντή πρόσεχε για τη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δήμαρχε σε ρεζίλεψαν. Δεν μπορούμε να σταθούμε πουθενά. Πανάγιω, Παντελή, Σπέκα , Κουτιβή διώξτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιστρέψτε τα χρήματα στο Δήμο από εικονικά τιμολόγια και παραιτηθείτε. Πιάστηκαν πολλοί με τη γίδα στη πλάτη. Το πάρτι τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4.00Ο ευρω για γλυφιτζουρια? -Καμία ΕΛΠΙΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΡΟΙΜΙΑ: Τόσο βαρύ σαν σίδερο, τόσο γλυκό σαν μέλι, μήτε στο χέρι πιάνεται μήτε στην τσέπη μένει.
    Τι είναι: - Ο ύπνος... Ως πότε θα κοιμόμαστε κορόιδα. Ακου 4.000 € για γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαζί σου Κώστα! Σοβαρή, αμερόληπτη έρευνα πάνω από όλα. Μπράβο που ξεσκεπάζεις τα κακώς κείμενα. Αυτό είναι ενημέρωση, όχι κατινιές και μικροσυμφέροντα μεταξύ εργολάβων, συγγενών, κουμπάρων. Είναι αυτοί πού δεν θελουν ούτε να ακουσουν το ονομα σου και σε πολεμούν μέ νύχια και με δόντια! Φοβονται τη διαφάνεια, τον έλεγχο και το νοικοκύρεμα αυτού του άμοιρου δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα προηγούμενα τέκνα που έχασαν και έφυγαν τα ίδια έκαναν.Παιδιά δεν υπάρχει λύση τελικά.Και αυτοί που θα έρθουν μετά απο 2,5 χρόνια τα ίδια θα κάνουν...δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πλήρωσαν οι δημότες σε Αγρινιώτη Ζαχαροπλάστη 4.000 ευρω για γλυκίσματα. Γιατί ρε παιδιά αδέξιος είναι ο Κολύδας απ τη Κατούνα που κάνει τα καλύτερα γλυκα στο κόσμο.
    Με τόσα λεφτά ο κολύδας θα ταιζε ολο το δήμο και θα περίσσευαν. Ειναι πολλά τα λεφτά. Μια απο τα ίδια. Μασαμπούκα και άγιος ο θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καθαροί Δημοτικοί Σύμβουλοι ως πότε ανέχεστε το Παντελή και τη παρέα του . Βοά ο κόσμος παντού. Σας ξευτέλισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τίς ασφάλειες τις πηρε ολες ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑς και η βάρβαρα και δε μιλαει κανεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΤΡΟΠΗΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ ψήφισα Αποστολάκη και τις δύο Κυριακές. Γιώργο πες σε αυτό το Παντελή Αποστολάκη και τους άλλους να εξαφανιστούν από το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το άλλαξαν φέτος τα γάλατα τα κάνανε γλυκα 4000€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εδώ στη Κατούνα αν δεν στείλατε στην Αποκεντρωμένη την απόφαση του ΔΣ για τα 50 ευρώ το εξάμηνο , για έλεγχο νομιμότητας μας κοροϊδέψατε όλοι, Σολδάτος, Φερεντίνος, Αποστολάκης, Στούπας. Απαντήστε. Τη στείλατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ? Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ? ΑΝ ΑΝΑΙΒΟΥΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΕΚΟΒΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΥΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ? ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θόδωρε Στούπα μας κορόιδεψες σε πολλά θέματα. Απάντησε στα θέματα της Κατούνας και των Οικονομικών του Δήμου. Ο κόσμος λέει πολλά για πολλούς. Ξεκαθάρισε τη θέση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και τώρα κυρ Παντελή. Ποιος είναι ο τρελός του χωριού και ποιοι οι ξευτελισμένοι; Πάντως τα εισιτήρια για το εξωτερικό που είπες ότι θα πας, αν τα έβγαλες δεν θα τα χρησιμοποιήσεις πριν τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τώρα κατάλαβα γιατί ο Κουφοβασίλης έτρεχε μέρα νύχτα να βγάλει το Αποστολάκη. Γερή κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολλοί Δημοτικοί του Αποστολάκη παίρνουν δουλειές μέσα από το Δήμο και για αυτό δεν μιλάνε. Οι υπόλοιποι τι κάνουν; Μήπως περιμένουν τη σειρά τους; Θα μιλήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποιος αιρετός πήρε πάνω από 5.000 ευρώ το χρόνο σε απευθείας αναθέσεις; Αντιδήμαρχε Οικονομικών ανακοινώστε το όνομα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι άθλιοι συκοφάντες του Κώστα ήξεραν τι είχαν κάνει και για αυτό τον έβριζαν χυδαία , του επιτέθηκαν τραμπούκικα για ξύλο. Ο σκοπός τους ήταν να φοβηθεί. Εγώ όμως που τον ξέρω , σας λέω περιμένετε και θα δείτε τι θα βγάλει στη δημοσιότητα. Κώστα πρόσεχε γιατί θα σου επιτεθούν ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τα σκυλιά(εμείς) γαυγιζουν το καραβάνι(αυτοί)προχωρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για σενα 10:30 μ.μ. 25 Ιανουαριου 2016, οι ασφαλειες ειναι μοιρασμενες σε ολα τα ασφαλιστικα γραφεια της Βονιτσας, δεν ξερω για τον κ. Μπαλατσουρα, σλλα η κ. Λιτου τις εχει παραχωρησει στον Ζαφειρουλη Κωστα, απο οταν εκλεχτηκε. Και σου απαντω γιατι την γνωριζω και τη ρωτησα σχετικα με τις ασφαλειες του δημου. Να πας να ενημερωθεις πρωτα σωστα και να μην προβαινεις σε λαθος πληροφοριες γιατι θα σου γυρισουν μπουμερανγκ. Κι αν ησουν ενταξει θα μιλουσες επωνυμα. Αλλα και παλι πηγαινε βρες την κ. Λιτου να σου απαντησει η ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γυρίστε τα λεφτά στο Δήμο από εικονικά τιμολόγια και ανύπαρκτες προμήθειες και παραιτηθείτε . Σε λίγο δεν θα έχετε που να κρυφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο