Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ: Ενημέρωση σχετικά με το λεύκωμα ΑΣΤΑΚΟΣ "Ανθρώπων Ίχνη"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, το έτος 2011, εξέδωσε το λεύκωμα ΑΣΤΑΚΟΣ "Ανθρώπων Ιχνη", μετά από εργασία δυόμιση χρόνων. Στο διάστημα αυτό, όλα τα μέλη μας και κατ επέκταση και οι οικογένειες τους καθώς και οι λοιποί συγγενείς τους, γνώριζαν την προσπάθεια μας για την συγκέντρωση φωτογραφιών.  
      Όλοι οι κάτοικοι του Αστακού είχαν ενημερωθεί, με ανακοινώσεις που τοιχοκολληθήκαν ή μέσω sites, καθώς και με τις μηνιαίες συγκεντρώσεις των μελών μας......



     Ακόμη απευθυνθήκαμε και σε άτομα που υποτίθεται ότι είχαν και έχουν πλήθος παλαιού φωτογραφικού υλικού και δεν ανταποκρίθηκαν. Επομένως δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι κάποιες οικογένειες δεν γνώριζαν. Δεχόμαστε όμως ότι δεν ήθελαν να δώσουν φωτογραφίες για τους δικούς τους λόγους.
          Όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν περιελήφθησαν στο λεύκωμα. Είμαστε υπερήφανοι για το εγχείρημα μας αυτό. Ελπίζαμε ότι θα καταφέρναμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμη λεύκωμα, συμπληρωματικό, μετά την επιθυμία πολλών συμπολιτών μας να μας παραχωρήσουν παλαιό φωτογραφικό υλικό, αλλά και πάλι ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν.  

Αυτό σε ενημέρωση όλων των συμπατριωτών μας.  
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. 
 ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο