Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Επισήμανση για λακκούβες στο δρόμο ΒΟΝΙΤΣΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ


         Την απόγνωσή του εκφράζει κάτοικος της Βόνιτσας που καθημερινά χρησιμοποιεί το δρόμο Βόνιτσα-Λευκάδα, καθώς στο ύψος στα σφαγεία ΚΙΡΚΗ ΑΕ (6ο χλμ. Βόνιτσας - Λευκάδας) σε αρκετά σημεία έχουν ανοίξει μεγάλες και επικίνδυνες λακκούβες. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι λακούβες που αποτελούν κίνδυνο για τους περαστικούς οδηγούς και μας επισημαίνει:
     "Επειδή διάβασα ότι η Περιφέρεια θα προβεί εντός των ημερών σε βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο Βόνιτσας – Λευκάδας, να επισημάνω ότι είναι αναγκαίο να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες άμεσης επισκευής του δρόμου στο ύψος στα σφαγεία ΚΙΡΚΗ ΑΕ (6ο χλμ. Βόνιτσας - Λευκάδας) για να σταματήσει ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος απο τις λακκούβες..."... 









3 σχόλια:

  1. Η κατασταση ειναι απαραδεκτη και θα γινουν ατυχηματα. Δεν μπορουν να βουλωσουν 10 λακουβες? Τοσσα λεφτα τρωνε ελεος δηλαδη. Θα σπασουμε τα αμαξια μας για τους αχρηστους του δημου? Αυτα γινονται καθε χρονο λογω βροχης θα επρεπε να ειναι ηδη ετοιμοι να τα αντιμετωπισουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΧ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
    ΒΟΝΙΤΣΑΣ -ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΡΗΡΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΦΑΛΕΣ
    ΚΑΛΣΕΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ-
    ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΑΚΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΕΣ?? ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ??{ΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΕΒΑΙΑ} ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ. ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ..ΑΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο