Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Πολύ σημαντικές και σε ορισμένες περιπτώσεις τεράστιες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη με την απόφαση - εισήγηση της Ο.Ε. Δείτε σχετικούς πίνακες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με πολύ πρόσφατη ανάρτηση μας (δείτε εδώ), πολύ σημαντικές αυξήσεις στο τέλος Φωτισμού και Καθαριότητας και στο τέλος Ύδρευσης αποφάσισε και εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο η Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου. Εμείς πήραμε τα νούμερα των σχετικών αποφάσεων και σας παρουσιάζουμε τα ποσοστά των αυξήσεων οι οποίες είναι πολύ σημαντικές και κυρίως στην ύδρευση θα λέγαμε τεράστιες, μιας και εκτός των αλλαγών των τιμών προς τα πάνω, χρησιμοποιήθηκε και το τρικ της αλλαγής της κλίμακας των κυβικών (πονηρή αύξηση που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή), με αποτέλεσμα για τα κυβικά νερού μεταξύ 151-250 να έχουμε τεράστιες αυξήσεις που ξεκινούν η χαμηλότερη από 90,47% και η μεγαλύτερη φτάνει 650%.....

Δείτε παρακάτω τους πίνακες με τις ποσοστιαίες αυξήσεις υπολογισμένες από εμάς, με βάση τα νούμερα που αναγράφονται στα επίσημα έγγραφα των αποφάσεων του Δήμου Ξηρομέρου.



Τα νούμερα όλα προέρχονται από τα παρακάτω επίσημα έγγραφα των αποφάσεων του Δήμου Ξηρομέρου.

Τα δημοτικά τέλη Φωτισμού και Καθαριότητας και Ύδρευσης 2017 όπως είχαν αποφασιστεί στις 18 Νοεμβρίου 2016 (Παλιά).
Δείτε εδώ το τέλος Φωτισμού και Καθαριότητας.
Δείτε εδώ το τέλος Ύδρευσης.

Τα δημοτικά τέλη Φωτισμού και Καθαριότητας και Ύδρευσης 2017 όπως αποφασίστηκαν στις 12 Ιανουαρίου 2017 (Νέα).
Δείτε εδώ το τέλος Φωτισμού και Καθαριότητας.
Δείτε εδώ το τέλος Ύδρευσης.

Σχόλιο ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Οι αυξήσεις αυξήσεις και το δάνειο δάνειο. Τα αποτελέσματα της οικονομικής διαχείρισης και των λαθών δύο χρόνια τώρα.
mytikaspress

6 σχόλια:

  1. Πρόκειται περί ληστείας. Κανονικής. Διαφωνειτε αγαπητοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαμπα νερό΄τσάμπα φως για τα κότερα των εχόντων και κατεχόντων.
    Φωνάζουμε εμεις στον Αστακό,μας ακούει κανείς
    γιαυτό γίνονται οι αυξήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΗΛΟΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΕΤΕ!!!!ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ !!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν αυτος ο τοπος εχει ακομα ελπιδα και μελλον θα πρεπει στο δημοτικο συμβουλιο της δευτερας να γεμισει οι αιθουσα δημοτες.

    αλλα δεν το νομιζω. τετοιοι ειμαστε τετοιοι μας πρεπουν. ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ(ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ)ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80-100 ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΓΑΠΗΤΕ 3.51μμ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο