Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΟΝΙΤΣΑ: Απέσυραν σήμερα τις γλάστρες- Άρχισαν πάλι να αράζουν τα αυτοκίνητα στον παραλιακό δρόμο!

Σε λίγες μέρες θα μπαίνουν στα παραλιακά καταστήματα με τα αυτοκίνητα τους...

ΣΗΜΕΡΑ: Άρχισε να γίνεται χαμός, όλα να είναι μπάχαλο με το παράνομο παρκάρισμα στο παραλιακό Βόνιτσας....
ΠΡΙΝ: Οι γλάστρες (εμπόδια) που έχουν τοποθετηθεί στη παραλία, πριν την απομάκρυνσή τους....

         Αφού τοποθετήθηκαν γλάστρες κατά μήκος της παραλίας της Βόνιτσας στις αρχές του καλοκαιριού προκειμένου να εμποδίζεται η παράνομη στάθμευση οχημάτων, σήμερα αποσύρθηκαν με γερανό κι άρχισε πάλι να επανέρχεται το καθεστώς της ασυδοσίας και της ανεξέλεγκτης παράνομης στάθμευσης. 
       Ο απόλυτος παραλογισμός. Με άλλα λόγια… Ελλάς ή καλύτερα Βόνιτσα το μεγαλείο σου!

         Πλήθος διαμαρτυριών δεχτήκαμε απο κατοίκους της Βόνιτσας, όταν σήμερα είδαν ξαφνικά να αποσύρονται οι γλάστρες απο τον παραλιακό δρόμο οι οποίες εμπόδιζαν το παρκάρισμα αυτοκινήτων και η κατάσταση να επανέρχεται στη προηγούμενη κατάσταση με τα αυτοκίνητα επάνω στο πλακόστρωτο.

 Εύλογα αναρωτιώνται οι δημότες: 
-Αφού τοποθετήθηκαν οι γλάστρες και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομική εποχή για τις οποίες ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά και μάλιστα ήταν πετυχημένο σαν μέτρο γιατί τις απέσυραν; 
-Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας κάτοικος που επιθυμεί να επανέρθει η προηγούμενη κατάσταση με τα αυτοκίνητα επάνω στο πλακόστρωτο και να είναι εκτός ελέγχου η κατάσταση με το παράνομο παρκάρισμα; 
-Υπάρχει απόφαση δημοτικού Συμβουλίου για την απόσυρση των γλαστρών η αυθαίρετα κάποιοι τις αφαίρεσαν; 
-Είναι αλήθεια οτι η δημοτική αρχή τις απέσυρε μετά τις διαμαρτυρίες-πιέσεις απο μερικούς καταστηματάρχες;......


         Άποψή μας είναι πως, οι γλάστρες (εμπόδια) που είχαν τοποθετηθεί στη παραλία ήταν απολύτως απαραίτητες για να τερματιστεί η χαοτική κατάσταση που επικρατούσε στο παρκάρισμα και για την προστασία και την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών. 
         Η συνήθεια ορισμένων να πίνουν το καφέ τους και να αράζουν τα αυτοκίνητα τους μπροστά στο μαγαζί μόνο καλές εντυπώσεις δεν δημιουργεί στους επισκέπτες και δεν το αξίζει στη Βόνιτσα.....

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΗΜΕΡΑ:





12 σχόλια:

  1. Αμα έχεις μάθει να δένεις το γάιδαρο εξω απτο σπίτι σου, πώς να μην παρκάρεις τοιουτοτρόπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιάσει κανείς από αυτούς, μια δημοτική αρχή των απ ευθείας αναθέσεων,τον Δήμο στην εγκατάλειψη, αδιαφορώντας για τους δημότες, μόνο και μόνο να εξυπηρετεί συμφέροντα αυτών που τους στήριξαν και τους στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην είστε κακοπροαίρετοι, τις πάνε για επισκευή όπως και τα ποδήλατα.τιποτα καλό σε αυτό το τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oύτε Δήμαρχος υπάρχει, ούτε Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει, ούτε Αντιπολίτευση υπάρχει. Απευθείας αναθέσεις στους ημετέρους και μη είσπραξη οφειλών , με στόχο την επανεκλογή. Μετέωρη Πόλη σε ένα Μετέωρο Δήμο.Πάντως μερικοί πλουτίζουν. Η πλειοψηφία αγναντεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καβάλα πάν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καβάλα πάν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγα την κίνηση που έχει και ενόχλησε η στάθμευση σε ένα άδειο δρόμο από οχήματα και πεζούς,χωρίς τα σταθμευμενα να εμποδίζουν την κυκλοφορία. Εγώ λέω να μην κατεβαινει ποτε η ραμπα και να βάλουν παντού ραμπες έτσι για να μην μπορείτε να πηγαίνετε πουθενά.ετσι χωρίς λογική ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε , ένα από τα λίγα θετικά και το κατάργησες. Δεν είσαι για τίποτε καλό. Κουμάντο κάνουν οι μαγαζάτωρες που χρωστάνε τα μαλιοκέφαλά τους . Εμείς οι υπόλοιποι γραμμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιδια ειστε ολοι, οταν τις βαζαν κατηγοραγατε ουστ απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά ,δεν μπόρεσες ούτε εσύ να βάλης τάξη δήμαρχε ,για τρίτη φορά στην πόλη.Η Βόνιτσα σου έδωσε την τελευταία ευκαιρεία,σε τίμησε τώρα πρέπει να πάρεις σύνταξη μην ξανακατέβεις,φύγε με το κεφάλι ψηλά. ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο