Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ…… ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΑΣ!!!!

1 ΧΡΥΣΟ,  1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ, 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ 3 ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.




    Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε της αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017 ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ πραγματοποιώντας ακόμα μία μεγάλη επιτυχία. Συμμετείχε με δέκα αθλητές στο πρωτάθλημα TAEKWONDO  Νοτίου Ελλάδας που διεξήχθη στη Χαλκίδα από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2017 και κατέκτησε 3 τέταρτες θέσεις, 3 Χάλκινα, 1 Ασημένιο και 1 Χρυσό μετάλλιο....
Αυτό όμως πού πραγματικά είχε ιδιαίτερη αξία είναι ότι όλοι οι αθλητές είχαν φοβερή απόδοση που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν. Ιδιαίτερα σχολιάστηκε η σκληρότητα, η ψυχική δύναμη και αντοχή που επέδειξαν τα παιδιά του Αστακού απέναντι στους φαβορί των κατηγοριών τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι τρεις από τους αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ηττήθηκαν από τους πρωταθλητές της κατηγορίας τους μετά από μεγάλες μάχες, με αποκορύφωση τη μάχη που έδωσε ο αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ο οποίος αφού είχε κερδίσει τον πρώτο του αγώνα, κληρώθηκε με τον δεύτερο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ της κατηγορίας αναγκάζοντας τον μάλιστα στον 1ο γύρο να είναι πίσω στο σκορ, με τον αθλητή του Αστακού να φαίνεται κυρίαρχος!! Τελικά η εμπειρία του αντιπάλου ήταν εκείνη που γύρισε το σκορ και πήρε το μετάλλιο συγχαίροντας τον αθλητή του Αστακού για την απόδοσή του.
Με την απόδοση και τις διακρίσεις του έφεραν οι αθλητές του Αστακού επιβεβαίωσαν ότι μπόρεσαν και μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Όλα αυτά βέβαια είναι αποτέλεσμα μιας έντονης , επίπονης και επίμονης προσπάθειας που γίνετε από ΔΑΣΚΑΛΟ και ΑΘΛΗΤΕΣ, οι οποίοι έχουν χτίσει ένα δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο.                   

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:  ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:  ΔΟΥΝΗ Νίκη

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα, ΣΑΒΒΑΣ Θέμης, ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης
ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ: ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης, ΧΡΟΝΗΣ Νίκος, ΔΟΥΝΗΣ Κώστας

      Την αποστολή συμπλήρωσαν οι αθλητές ΤΣΑΡΚΟΣ Παναγιώτης και ΖΟΥΛΑ Κων/να, οι οποίοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα μετά από δυναμική προσπάθεια.
      Επόμενοι στόχοι για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ είναι μία διάκριση για τον αθλητή ΧΡΟΝΗ Νικόλαο ως μέλος της ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ένωσης TAEKWONDO Νοτίου Ελλάδος ,ο οποίος θα συμμετέχει τον Φεβρουάριο σε ΔΙΕΘΝΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ του εξωτερικού και η συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου σε ένα ανοιχτό  πρωτάθλημα στα  Βαλκάνια.
Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία:
«ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ» 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο