Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Εξαιρετική επιτυχία η συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης στην Αθήνα



      Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», την Κυριακή  29/01/2017 το μεσημέρι στη μουσική ταβέρνα «Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» στα Πετράλωνα. 
     Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου....... και γλέντησαν ως αργά το βράδυ.......


    Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Πόπης πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά .
     Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Κομπλίτσης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την νεολαία η οποία με την παρουσία και συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει Σύλλογος , αποτελεί την ελπίδα για τη συνέχιση της πολιτιστικής προσπάθειας του Συλλόγου.
    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:  Ο  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου Δημήτριος Κομπλίτσης, το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θυρειωτών Αθήνας  Ελευθερία Ζώζου.  
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Επίσης ευχαριστούμε τον πάτερ Βασίλειο Πόπη που σε κάθε κάλεσμά μας είναι πάντα κοντά μας.


























































  













Μπαμπίνη ΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο