Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτες αναφορές από ΓΑΛΟΥΝΗ και ΝΤΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ στον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ!

    Aνέβηκαν οι τόνοι προχθές στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου και οι εκφράσεις που ακούστηκαν προκάλεσαν κακή εντύπωση. 
      Στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου όμως είναι μαθημένοι σε σφοδρές προσωπικές αντιπαραθέσεις τα τελευταία χρόνια. Όμως και εκεί όσα ακούστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση ξεπέρασαν κάθε όριο. Αποτελούν μάλιστα αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες ημέρες.
      Γιατί ο τρόπος που ο δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κωνσταντούλα Κουμανδράκη- Σαμαρά ενέπλεξαν τον συμπατριώτη μας Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή προκαλεί μεγάλη αίσθηση............



      Ως γνωστόν το αυτοδιοικητικό κλίμα στο δήμο Ξηρομέρου είναι ζοφερό (και) το τελευταίο διάστημα, με φόντο την κακή οικονομική κατάσταση και με μπαράζ ανακοινώσεων δημοτικής Αρχής και Αντιπολίτευσης των οποίων οι επικεφαλής θυμίζουν ο ένας στον άλλον τις δικαστικές εκκρεμότητες.
     Στην τελευταία ωστόσο, τεταμένη ούτως ή άλλως συνεδρίαση, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης απευθυνόμενος στην επικεφαλής της αντιπολίτευσης αναφέρει: «εσείς κ. Κουμανδράκη πηγαίνετε να παρακαλάτε τον Κουρουμπλή να πάρουμε τις μηνύσεις πίσω και αφήστε τα αυτά». 
   Και η απάντηση της κυρίας Σαμαρά ήταν άμεση και ολίγον…σόκιν: «Για εσάς ο Κουρουμπλής λέει: αυτόν τον… μ@λ@κ@ εγώ τον κρατάω έξω».
Όπως είναι φυσικό στην αίθουσα ακολούθησε πανδαιμόνιο…

Πηγη: http://www.agrinionews.gr/


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


8 σχόλια:

  1. Μπόχα , βόθρος και αθλιότητα και από τους δύο. Ο κ Κουρουμπλής να τους στείλει στον εισαγγελέα και τους δύο αν λένε ψέματα. Αν λένε αλήθεια είναι ο γνωστός Κουρουμπλής που δυστυχώς παρεμβαίνει διαχρονικά παντού και πάντοτε ως μη όφειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ανεπαρκείς και οι δύο....Ο Δήμος Ξηρομέρου, σε αυτές τις δύσκολες εποχές αποφάσισε την ολιγωρία των προηγούμενων ετών, που δεν μετρούσαν την ύδρευση με την λήξη του τετραμήνου, να εκδίδει τα τετράμηνο το ένα πίσω από το άλλο. Ενώ λήγει λογαριασμός 31/1 έχει ήδη εκδώσει τον επόμενο... Εκτός αυτού, δεν έχει POS για πληρωμές με κάρτα,στο ΔΔ Φυτειών, για τα άλλα ΔΔ δεν γνωρίζω, ώστε να χτίζουμε το αφορολογητο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρουμπλής- Γαλούνης- Σαμαρά απίστευτη τριάδα που κανονίζουν τις ζωές μας. Φιλότιμο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Αίσχος ρεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγάζουν τα άπλυτα τους στη φόρα. Εσύ που τους ψηφίζεις, μη ρωτάς ποιος φταίει για τη κατάντια αυτή. Εσύ φταις. Μακριά από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι... συνεχίστε να κρατατε ψηλα το επιπεδο στο Δημο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιζω οτι το υχητικο ντοκουμεντο πρεπει να παει σε δυο κατευθηνσεις.1.Στον εισαγγελεα Μεσολογγιου και στον εισαγγελεα Λευκαδος που χειριζεται την υποθεση των ανταποδοτικων της Αλυζιας 2.Στο γραφειο του κ.Τσιπρα για να χεραιτε τον υπουργο του.Δεν θα εβλαπτε βεβαια εαν πηγαινε και στα Αθηναικα μεσα ενημερωσης για μεγαλητερη δημοσιοτητα μηπως και ξυπνησουν οι αρμοδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν νομιζετε ολοι σας(μας) ότι αυτές οι κοκορομαχίες , οι αντεκλησεις ,οι λεκτικες επιθεσεις του ενός κατά του αλλου πηγαζουν (τουλάχιστον) από την αγαπη την αφοσιωση προς τον θεσμο της τοπικης αυτοδιοίκησης και κυριως προς τον αστακο και τον δημο ξηρομερου θεωρω ότι εχετε πλανη βαθεια. Αλλου είναι τα προβλήματα, από αλλου πηγαζουν οι διαφορες τους, άλλες είναι οι σκοπιμότητες και αλλα εχουν στο βαθος του μυαλου τους. Θεωρω ότι είμαι πολύ πισω εν συγκρισει με τους κατοικους(κυριως) του Αστακου και του Δημου Ξηρομερου για τα πολύ βαθια αιτια αυτης της #κοντρας# αλλα αντιλαμβάνομαι και πιστευω ότι αυτά που ξερω και αυτά που πληροφορούμε είναι ικανα να μου δωσουν απαντηση . Κανεις μα κανεις δεν πιστευε μετα την εκλογη της νεας αυτοδιοικητικης αρχης στον Δημο ότι οι ηττημενοι θα ξεπερνουσαν το καζο και θα σιωπουσαν.Ισα ισα που (χαριτολογώντας το γραφω) επιζητουσαν μια ηττα για να ζητησουν την εξαγνιαση στην κολυμβηθρα συγχώρησης και της αμνησιας η οποια παραλληλα θα τους εδινε την δυνατοτητα με καινουργια εφοδια και με την ληθη αγκαλια να επανελθουν. Η δε νεα αρχη επιζητουσε μια νικη για τα δικα της #αμαρτήματα# τα οποια με την παροδο της πενταετιας θα ειχαν στιβαχτει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Όπως πολλοι μου ελεγαν από την πρωτη στιγμη(παρ ότι εγω ημουν δύσπιστος) ότι την νεα αυτή πενταετια οποιος είναι στον Αστακο και παρακολουθεί τις συνεδριαζεις θα εχει να απολαμβνει τέτοιες καταστασεις που διαβαζω λιγο πιο πανω. Δεν θεωρω τον εαυτον μου ουτε μαντη ουτε αστρολογο ουτε προφητη αλλα οι λυπηρες (με την πολύ επιεικια του ορου) αυτές καταστασεις ισως γιγαντωθουν και εχουμε ανεξελεκτες εως τραγικες στιγμες στον πολυπαθο αυτό τοπο. Χωρις επαναλαμβάνω να είμαι προφήτης βλεπω να παραμονευουν πολλοι σε μια ακρη για να επεμβουν και να χρηστουν Σωτηρες του τοπου. Τουλάχιστον ολοι εμεις Σωτηρες γευτηκαμε πολλες δεκάδες χρονια χωρις να σωθούμε γιατι όπως ελεγε και ενας μεγαλος (με τον κυριολεξια της εννοιας) της δημοσιογραφιας ο Λεων Καραπαναγιώτης δεν μπορεις να σωσεις καποιον (εσεις ομως βαλτε δεν θα μπορέσεις να σωσεις καποιον) αν δεν θελει ο ιδιος να σωθει
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο