FaceBook

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Τα ηχογραφημένα πρακτικά της συζήτησης που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23.12.2016, με θέμα την σύναψη του τεράστιου δανείου των 1.300.000 €.

Το Blog μας σεβόμενο τους δημότες, κάτι που δεν κάνει ο Δήμος Ξηρομέρου και η πλειοψηφούσα παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης(!!!!)» που διοικεί τον Δήμο, αναρτά τα ηχογραφημένα πρακτικά της συζήτησης που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23.12.2016, με θέμα την σύναψη του τεράστιου δανείου των 1.300.000 €.
Δείχνουμε το δρόμο σε κάτι που ο Δήμος Ξηρομέρου απαξιεί να κάνει στην ιστοσελίδα του, που κόστισε στους δημότες 3.936 € για να μην ξεχνιόμαστε. Με λεφτά των δημοτών φτιάχτηκε η ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου να θυμίσουμε σε κάποιους και γι αυτή την υπόθεση θα πούμε σε μεταγενέστερο χρόνο αρκετά πραγματάκια. Ένα απλό ανέβασμα ενός ηχητικού αρχείου και αδυνατούν, ή μάλλον το σωστό, δεν επιθυμούν και δεν θέλουν να κάνουν γιατί τους δημότες μόνο στις εκλογές τους θέλουν. Εμείς βρήκαμε μία άκρη και εξασφαλίσαμε τα ηχογραφημένα πρακτικά.....

Επίσης κάναμε και μία επιπλέον κοπιαστική δουλειά, να κόψουμε τα ηχογραφημένα πρακτικά με χρονική σειρά και να σας τα παρουσιάσουμε σαν ξεχωριστά κομμάτια, χωρίς να αποκρύψουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο της συζήτησης.
Μία παρατήρηση, να τα ακούσετε οπωσδήποτε με χρήση ακουστικών, γιατί ο ήχος δεν είναι καλός. Ούτε σε αυτό δεν είναι ικανός ο Δήμος Ξηρομέρου, δηλαδή να κάνει μία καθαρή ηχογράφηση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Ανικανότητα και στα πιο απλά.....
Ακούστε τα πρακτικά παρακάτω, έχουν εξαιρετική σημασία. Δείτε πως χρεωθήκαμε με ένα υπέρογκο δάνειο 1.300.000 €, ποιοι είναι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο στους δημότες που δεν πληρώνουν, αλλά προεκλογικά παίζουν με αυτό το θέμα για να φτιάξουν τους συνδυασμούς τους και για να πάρουν τα ψηφαλάκια λέμε εμείς, ποιοι είναι αυτοί που για τα έξοδα και τις σπατάλες του Δήμου δεν είπαν λέξη, γιατί άραγε; Δεν είδαν, δε ξέρουν και δεν άκουσαν τίποτα;
Εμείς θεωρούμε πιο σημαντική τοποθέτηση του κ. Λυμπεράτου, γιατί έχει ξεχωριστή σημασία να ακούς έστω και έναν της συμπολίτευσης, να ξεφεύγει από το μαντρί και να λέει για τα έξοδα, για τις σπατάλες και για την κακή οικονομική διαχείριση και ότι πρέπει να διορθωθούμε αλλιώς πάλι δάνειο θα πάρουμε.
Γενικά για όλη τη συζήτηση, το σχόλιο μας είναι αυτό που σας είπαμε και πριν από μερικές ημέρες: «Οι όμορφοι Δήμοι, όμορφα χρεώνονται».

Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Γαλούνη.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Δημητρίου, προϊσταμένου Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Ξηρομέρου, τις ερωτήσεις που δέχτηκε και τις απαντήσεις του. Πολύ ενδιαφέρουσα.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση της κας Σαμαρά.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Γεωργαλή.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Κομπλίτση.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Βραχά.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Τζαχρήστα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Κολοβού, αρκετά ενδιαφέρουσα.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Μουρκούση.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Πανταζή, αρκετά ενδιαφέρουσα.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Λυμπεράτου, η πιο σημαντική κατά την γνώμη μας. Ακούστε να φρίξετε με την κακοδιαχείριση. Ακούστε το οπωσδήποτε.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Γεωργούλα, με τον κ. Λυμπεράτο να του λέει σε πολύ υψηλό τόνο φωνής: «Καλύτερα να μη πείτε, μη μπω σε λεπτομέρειες. Καλύτερα να μη πείτε, μη μπω σε λεπτομέρειες. Με προκαλείτε;». Τι να εννοεί άραγε;
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Ζαρέντη, Προέδρου Τ.Κ. Παπαδάτου.
Ακούστε εδώ τις δευτερολογίες, την ψηφοφορία και την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για λεπτομέρειες του δανείου, χρόνο δανείου, είδος επιτοκίου (σταθερό, κυμαινόμενο) και άλλα πολύ ωραία και έτσι όμορφα που συνέβησαν.
mytikaspress


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΑΣΚΙΣΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 27 ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ 10.000-12.000 ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.