Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Αυτή είναι η 19χρονη Ρεγγίνα που εγκατέλειψε τα τρια της παιδιά στο δρόμο (video)

«Παντρεύτηκα στα 13 μου – Το μετάνιωσα που άφησα τα παιδιά μου» – Στο πλευρό της και ο σύζυγός της Τα τρία κοριτσάκια βρέθηκαν μόνα τους σε δρόμο της Πάτρας και μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων. Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι τα παιδάκια -ηλικίας τεσσάρων ετών το μεγαλύτερο και λίγων μηνών το μικρότερο- είχε παρατήσει στο δρόμο η ίδια τους η μητέρα.
 «Έχω μετανιώσει. Έχω κάνει μεγάλο λάθος» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα των παιδιών, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στην Tatiana Live. Σήμερα, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.
Γιατί εγκατέλειψε τα παιδιά της; Πώς τα έβγαζαν πέρα με 4 παιδιά; Τι θέση παίρνει ο σύζυγος στην υπόθεση;



Μητέρα: Παντρεύτηκα στα 13 μου
Όπως είπε η μητέρα στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, στα 13 χρόνια της παντρεύτηκε στον άντρα της και στα 15 της είχε κιόλας το πρώτο της παιδί, το αγοράκι. Στην ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το αν υπήρχε φαγητό καθημερινά στο σπίτι της οικογένειας, η μητέρα απάντησε ότι «κάπου κάπου υπήρχε…»
«Τον αγάπησα! Οι γονείς μου με άφησαν να παντρευτώ στα 13 και το πρώτο παιδί μου το έκανα στα 15! Ήθελα τα παιδιά. Μέναμε μέσα στην Πάτρα, κάπου κάπου δουλεύαμε στα χωράφια, πότε στις ελιές, πότε στα πορτοκάλια. Άλλες φορές μάζευα σίδερα! Κάπου κάπου είχαμε φαγητό, είχα λεφτά για το γάλα των παιδιών», είπε αρχικά η μητέρα, δηλώνοντας μετανιωμένη που εγκατέλειψε τα τρία κοριτσάκια .

«Το μετάνιωσα! Έφυγα με έναν άλλο Αλβανό και ήρθα εδώ στην Αθήνα για ένα μήνα. Ήρθα γιατί νόμιζα ότι θα υπήρχε κάτι… πως θα άλλαζε η ζωή μου. Τα παιδιά τα άφησα στη μαμά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν είπε ότι δεν τα θέλει.
«Δεν είπα ότι δεν τα θέλω, είπα ότι δεν μπορώ να τα μεγαλώσω. Τα αγαπώ πολύ, μου λείπανε πολύ τα παιδιά μου, όταν τα άφησα»,  πρόσθεσε η Ρεγγίνα, παραδεχόμενη ότι έκανε δεύτερες σκέψεις για το πώς θα ήταν η ζωή της, αν δεν είχε αποκτήσει τόσο νωρίς, τόσα παιδιά!
Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Άγγελος δήλωσε από την πλευρά του, ότι είναι θυμωμένος με τη γυναίκα του. 
«Θέλω μόνο τα παιδιά, τίποτα άλλο» είπε, τονίζοντας ότι θέλει πίσω και την Ρεγγίνα, παρά τα όσα έγιναν.
Το αγοράκι είπε ο Άγγελος πως το κρατάει η αδελφή του, αποκαλύπτοντας ότι επισκέφτηκε τα τρία κοριτσάκια, που έχουν περιέλθει υπό κρατική προστασία. 
«Δεν με άφησαν να πάω να δω τα κοριτσάκια», είπε η Ρεγγίνα, γιατί όπως διευκρινίστηκε δεν είχε καταθέσει αίτημα να τα δει.
Κάποια στιγμή, όταν στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε ρεπορτάζ για την υπόθεση, ο Άγγελος και η Ρεγγίνα ξέσπασαν σε δάκρυα.

«Η μητέρα μου έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο να με βοηθήσει με τα παιδιά»,πρόσθεσε η Ρεγγίνα.
Εν τω μεταξύ, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα, από τα τέσσερα παιδιά που έχει η Ρεγγίνα, τα τρία ανήκουν στον Άγγελο (δηλαδή το ένα αγοράκι και τα δυο μεγαλύτερα κοριτσάκια), ενώ το μικρότερο κοριτσάκι που είναι 4 μηνών είναι αγνώστου πατρός!
Την περασμένη εβδομάδα πάντως, όταν η μητέρα παραδόθηκε στην ασφάλεια Πατρών, φώναζε  «εγώ ζω έναν νέο έρωτα και θέλω να ζήσω μαζί του. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου, δώστε τα σε Ίδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία!».
Τελικά, χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να ξεχάσει τον νέο της έρωτα  και να θυμηθεί τα παιδάκια της! Μόνο που τώρα τις αποφάσεις για τα αγγελούδια, θα τις πάρει η εισαγγελία.
Συγγενείς του Άγγελου πάντως μιλώντας στην ίδια εκπομπή, υποστήριξαν ότι η Ρεγγίνα θέλει…  γκόμενους και όχι τα παιδιά! «Αν τα αγαπούσε, δεν θα τα παρατούσε», είπαν.
Τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν στο δρόμο, βρίσκονται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, ενώ ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, ηλικίας 5 ετών, είναι με συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας.
Με δάκρυα στα μάτια οι δύο γονείς παρακολούθησαν τις δηλώσεις των συγγενών στην κάμερα της εκπομπής.



 Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο