Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Δυναμικό συλλαλητήριο και μπλόκο με τρακτέρ στη ΒΟΝΙΤΣΑ - Δίωρος αποκλεισμός του δρόμου (12-2) και αύριο Δευτέρα





      Δυναμικό συλλαλητήριο και μπλόκο με συμβολικό αποκλεισμό της εθνική οδού με δεκάδες τρακτέρ στον «κόμβο βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας – Λευκάδας) πραγματοποίησαν την Κυριακή 29 Γενάρη το πρωί, μικρομεσαίοι αγρότες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και τους Αγροτοκτηνοτροφικο Σύλλογο Ακτίου – Βόνιτσας, Αγροτικό Σύλλογο Κατούνας και Κτηνοτροφικό  Σύλλογο  Ξηρομέρου.
      Ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την Δευτέρα 30 Γενάρη και για νέο αποκλεισμό του δρόμου 12 – 2,  καλώντας και όσους αγρότες δεν ήρθαν, να έρθουν να ενισχύσουν το μπλόκο.......



       Μαζικά και μαχητικά από σήμερα οργανώνουμε την πάλη μας για να βάλουμε μπλόκο στο Μνημόνιο και τα μέτρα του. Καμιά απογοήτευση, κανένας φόβος και εφησυχασμός. Δίνουμε μάχη επιβίωσης σήμερα, ανοίγουμε το δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας.
      Αντιστεκόμαστε  στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ που μας εξοντώνει, σκορπώντας την φτώχεια, την εξαθλίωση και ξεκληρίζει την φτωχή αγροτιά και ερημώνει τα χωριά μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο