Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Συγκέντρωση με τρακτέρ αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ, 11:00 το πρωί, στη θέση «κόμβος βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας – Λευκάδας)

    Αγωνιστικό ραντεβού στις κινητοποιήσεις των μικρών και μεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων στις 29 Γενάρη δίνουν ο Αγροτοκτηνοτροφικος Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας,  ο Αγροτικός Σύλλογος Κατούνας και ο  Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου. 
     Το ραντεβού έχει δοθεί σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα  την Κυριακή 29 Γενάρη και ώρα 11 π.μ. στη θέση «κόμβος βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας – Λευκάδας)........

  
  Μαζικά και μαχητικά από σήμερα οργανώνουμε την πάλη μας για να βάλουμε μπλόκο στο Μνημόνιο και τα μέτρα του. Καμιά απογοήτευση, κανένας φόβος και εφησυχασμός. Δίνουμε μάχη επιβίωσης σήμερα, ανοίγουμε το δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας.

3 σχόλια:

  1. Κλείνεις τον δρόμο στον συναγωνιστή σου. Αφήνεις ελεύθερες τις πόρτες των τραπεζών και των ΜΚΟ που με 15 μπάλες σανό πήραν χιλιάδες ευρώ. Ξεκαθαρίστε ποιός είναι ο εχθρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος...,εκει που πρεπει να χτυπησουν ειναι οι δημοσιες υπηρεσιες και οι τραπεζες....αλλα που μυαλο....δεν τους κοβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μεγαλε εσυ που εχεις μυαλο, ολα πλεον γινοντε μεσο ιντερνετ.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο