Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ: Κατέθεσαν ΜΗΝΥΣΗ στο ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS, γιατί ενοχλεί με την κριτική του!

ΟΧΙ στη ΦΙΜΩΣΗ και στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS
Εμείς δεν είμαστε ραγιάδες για να προσκυνήσουμε κανέναν!

     Ο κ. ΚOΥΤΙΒΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, που έχει οριστεί απο τη δημοτική αρχή ως μέλος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, σε μια πρωτοφανή ενέργεια για τα αυτοδιοικητικά και νομικά χρονικά της χώρας, υπέβαλε μήνυση κατά του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS με ένα και μοναδικό στόχο: Να φιμώσει την ελεύθερη γνώμη των δημοτών και την τρομοκράτηση του μπλογκ (blog) για να σταματήσει την κριτική και τον έλεγχο στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.
     Δηλώνουμε προς την δημοτική αρχή ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ότι ενέργειες τέτοιες δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας ατσαλώνουν! Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους δημότες, θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική στα κακώς κείμενα της κάθε εξουσίας, ασυμβίβαστοι, ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι και ανυπότακτοι ως ελεύθεροι ενεργοί πολίτες.
    Στο τόπος μας που γέννησε ήρωες, στο τόπο της Αντίστασης και των αγώνων για την ελευθερία, ο  κ. ΚOΥΤΙΒΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του ως μέλος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, επιδιώκει να επιβάλει στην ενημέρωση μια ιδιότυπη δικτατορία δια της τρομοκράτησης, των απειλών, όλων όσων ασκούν κριτική στο τρόπο διαχείρισης του Δήμου.

ΟΧΙ στην προσπάθεια φίμωσης του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS, φασιστικής επιβολής σιωπής, καθώς και εξαφάνισης του ελεύθερου λόγου και της ελεύθερης άποψης.

Δεν θα γράψουμε άλλα σεβόμενοι τις χρονιάρες μέρες… 

ΥΓ: Προκαλούμε τον κ. ΚΟΥΤΙΒΗ να δώσουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στη δημοσιότητα για να δούμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει λεφτά, για να μην κοροϊδεύουμε την τοπική κοινωνία....

Πρωτοβουλία ενάντια στις διώξεις στους ενεργούς πολίτες Ακτίου Βόνιτσας

12 σχόλια:

  1. Παρακαλώ την προσοχή σας.
    Πόσα έγραφε ο κύριος Κουτιβής κατά του σημερινού δημάρχου; Ολα ήταν ψέμματα αφού ανένιψε και μετά από λίγα χρόνια προσκολήθηκε σε αυτόν που άδικα κατηγορούσε.
    Το αδίκημά του δεν ήταν μόνο οι ύβρεις και τα ψέμματα κατά του σημερινού δημάρχου. Το αδίκημα ήταν ότι πολλοί τον πίστεψαν. Τους κορόϊδευε. Δεν ήξερε ή μήπως υπήρχε συμφέρον; Οταν ανένιψε δεν είχε την τιμή να ανακοινώσει σε όλους αυτούς το λάθος του, δεν ζήτησε από κανένα συγνώμη.
    Θίχτηκε από κάτι που έγραψε το ξηρόμερο. Εμείς τι να πούμε για όσα μας παραμύθιαζε τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στεκόμαστε όρθιοι μπροστά στη προσπάθεια φίμωσης. Το ποτάμι της ενημέρωσης δεν γυρίζει πίσω.Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες, επιθέσεις, προσπάθειες χειροδικίας δεν μας πτοούν.

    Είμαι στη διάθεση της συντεταγμένης πολιτείας να καταθέσω για την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκα παρουσία του Δημάρχου κ Αποστολάκη και πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη. Δεν φοβόμαστε κανένα παρά μόνο το Θεό.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.
    Σχόλια στα οποία αυτός ο όρος δεν τηρείται, θα διαγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστουγεννιάτικο δωράκι...δεν είναι και άσχημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην μασατε οκοσμος σας αγαπαει κανετε σωστη και εγκερη ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS. Κάθε τοπική εξουσία την ενοχλεί να βγάζεις στο φως τα πεπραγμένα της με στοιχεία και ντοκουμέντα και φυσικό είναι να αντιδράει προς διατήρηση των ''κεκτημένων'' για την κλειστή παρεούλα που έχουν συμπτύξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ , ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ-ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ασκείται κριτική χωρίς να επιβεβαιώνεται αυτά που γράφεται τότε θα έχετε τις συνέπειες.Αν κάνετε κριτική μόνο και μόνο για τα Like και πάλι θα πρέπει να δώσετε λόγο.
    Αν πάλι τεκμηριώνετε αυτά που γράφεται δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτυχε να διαβάσω τα επίμαχα σχόλια, μήπως θα πρέπει σε ορισμένα να διερευνηθούν αυτά που αναφέρουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χα χα χα πολύ ετεροχρονισμένα. θίγονται μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρωτοχρονιατικος μποναμας...δεν πειράζει.. αυτα εχει η μάχιμη δημοσιογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο