Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

"Η πόλη των Χριστουγέννων" στην Ματαράγκα

        Η Τοπική Κοινότητα Ματαράγκας σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας και την συμμετοχή του Συλλόγου Λαζαράδων και Φουστανελοφόρων Ματαράγκας και του ποδοσφαιρικού σωματείου ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ διοργανώνει στις 16 - 17 - 18 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού εκδήλωση με την ονομασία ΄΄Η πόλη των Χριστουγέννων΄΄. 
     Οι μικροί φίλοι της ευρύτερης περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλά υπαίθρια παιχνίδια και να γευτούν την χαρά της διασκέδασης και των εορτών.......

 
    Παράλληλα θα λειτουργήσουν πολλές δραστηριότητες όπως το Λιχουδόσπιτο όπου θα διανέμονται γλυκά, μπισκότα και σοκολάτες, το Νεραϊδόσπιτο με τις χρωματιστές πινελιές στα πρόσωπα των μικρών επισκεπτών, το Εργαστήρι των Ξωτικών με τις χειροτεχνίες, ζωγραφιές και κατασκευές και το Ταχυδρομείο του Αι Βασίλη .
   Σημαντικές εξίσου είναι και οι πολλές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν όπως το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, το παιχνίδι ΄΄ το κυνήγι του Αι Βασίλη΄΄ και η παράσταση κλόουν και ταχυδακτυλουργού.
    Όλη την διάρκεια του τριημέρου θα βρίσκεται εντός του χώρου ένα μικρό πόνυ έτοιμο να ξεναγήσει τους μικρούς φίλους στη πόλη των Χριστουγέννων.

1 σχόλιο:

  1. Στον Αστακό η δημοτική αρχή δε στολίζει γιατί δεν έχει λεφτά για στολίδια, λαμπάκια....να βοηθήσουμε λίγο ρε παιδια, κρίμα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο