Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!! ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΝΙΩΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!!!!

Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ!!!!
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΟΝΙΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!

      Χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια όχι μόνο για το Δάσκαλο και τους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αλλά και για την περιοχή μας αποτελεί η μεγάλη διάκριση της Γεωργίας στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθη στις Βρυξέλλες την 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016 και στο οποίο συμμετείχαν Αθλητές από όλο τον κόσμο!!....


       Η Ελλάδα έδωσε δυναμικό παρόν αποσπώντας πολλές νίκες και μετάλλια. Ανάμεσα στους Έλληνες Αθλητές που αναχώρησαν την Παρασκευή από το ΕΛ. Βενιζέλος με σκοπό να ανεβάσουν τη χώρα μας ψηλά ήταν και οι δύο (2) πρωταθλήτριες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα, η οποία, παρά την προσπάθειά της, ηττήθηκε από τη Γαλλίδα αντίπαλο και η ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία, η οποία ανέβασε τον Αστακό και την ΕΛΛΑΔΑ στην κορυφή κατακτώντας το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΗ ΨΥΧΗ!!!!
      Η επιτυχία της Γεωργίας τόνωσε ηθικά και ψυχολογικά όλους τους Αθλητές του Συλλόγου και αποτελεί γι’ αυτούς επιπλέον κίνητρο για υψηλούς στόχους και διακρίσεις. 
    Ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, τα οποία απαρτίζονται από μεγάλο αριθμό ταλαντούχων μικρών αθλητών, οι στόχοι έχουν μπει και ελπίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν .
      Η διάκριση αυτή αποτελεί συνέχεια της ανοδικής πορείας και των επιτυχιών του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους Ανθρώπους της περιοχής, οι οποίοι μέσω διαδικτύου και τηλεφωνημάτων, έδειξαν την αγάπη τους για αυτή την επιτυχία.

Ο Δάσκαλος κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος και η ΓΕΩΡΓΙΑ ευχαριστούν όλους για τις ευχές και τα συγκινητικά μηνύματα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΝΙΩΣΗ: 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο