Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες γιορτές σε ΑΕΤΟ, ΚΟΜΠΟΤΗ και ΤΡΥΦΟΣ

ΑΕΤΟΣ: Αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 17.30 τα παιδιά του Αετού θα ανάψουν το δέντρο!

     Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στον Αετό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Εκεί στις 17.30 τα παιδιά του Αετού θα ανάψουν το δέντρο θα πάρουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη και θα γευτούν σοκολατένιες λιχουδιές.............



ΚΟΜΠΟΤΗ: Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί.

    Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην Κομποτή την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 11.00 πμ. Προετοιμάζεται μια μεγάλη γιορτή από τον πολιτιστικό σύλλογο Κομποτής Τοριβία σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με φαγητό, γλυκά από τις γυναίκες του Χωριού, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και πολύ κέφι για μικρούς και μεγάλους .

ΤΡΥΦΟΣ: Τρίτη 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 19.00 στην πλατεία στο Βούστρι

   Τέλος στην Τρύφου την Τρίτη 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 19.00 στην πλατεία στο Βούστρι (στο κτήριο του παιδικού σταθμού Τρύφου) ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βουστρίου ο Άγιος Βάρβαρος σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα προσφερθεί παραδοσιακή ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, μουσική και ατέλειωτο κέφι.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας
Ο Πρόεδρος 
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο