Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Όμορφη και πετυχημένη η εορταστική εκδήλωση από το Σύλλογο Γυναικών ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ: Μιχάλης Κουτουρίνης)







ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μιχάλης Κουτουρίνης

      Μια άκρως πετυχημένη εορταστική εκδήλωση γεμάτη παράδοση, χορούς και τραγούδια, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο στο "Sozos Inn" Hotel απο το Σύλλογο Γυναικών Βόνιτσας. Την εκδήλωση, που έγινε σε εορταστική ατμόσφαιρα, αγκάλιασαν οι γυναίκες της Βόνιτσας, με πολύ αγάπη και απόδειξη αποτελεί η πολύ μεγάλη συμμετοχή. 
    Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό η παρουσιάστρια Γιώτα Μπουμπούλη για την εκπομπή "in vitro" απο το ΑRT TV..........



    Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γυναικών "Το Ανακτόριο" ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν τους καλεσμένους και έδωσαν αμέσως μετά τη σκυτάλη στον κόσμο, που απόλαυσε ένα υπέροχο γλέντι, με την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου. 
     Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος μεταξύ των οποίων, ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βόνιτσας Χρήστος Χασακής, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουνέληςο ολυμπιονίκης Δημήτρης Μπακοχρήστος, ο Αντιπρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων Στέλιος Ντίνος, η μεγάλη παραδοσιακή τραγουδίστρια Βαγγελιώ Χρηστιά (την κάλεσαν στην πίστα και τραγούδησε σπάνια κομμάτια), ο Δημοσθένης Μπούρος Καθηγητής Πνευμονολογίας, Πνευμονολογική Κλινική, Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κ.α
      Παράλληλα προσφέρθηκαν γλυκά και εδέσματα σε όλους από το Σύλλογο, και στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν περίπτερα προβολής των τοπικών επαγγελματιών και παραγωγών και συμμετείχαν οι: 
Φούρνος Αργυρός, σύγχρονο εργαστήρι παραδοσιακής αρτοποιίας στη Λευκάδα - "ΤΟ ΚΕΡΙΝΟ", Κτίστης Παναγιώτης, Βόνιτσα - "Η Βερυκοκιά", Οπωροπωλείο, φρέσκοι χυμοί, φρούτα, λαχανικά, Βόνιτσα - Ανθοπωλείο Αλαφογιώργου Διοργάνωση Γάμου-Βάπτισης, Βόνιτσα- και Σερεπίσου Βιβή Υπέροχα Σχέδια Φο Μπιζού.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ευτυχία σε όλους!!!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μιχάλης Κουτουρίνης (amartolos Vonitsa)



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο