Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας

         Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo που έγινε στην Αθήνα, ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε με 50 μικρούς αθλητές όπου αν και οι περισσότεροι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι το Αγρίνιο στο μέλλον θα έχει πολλούς πρωταθλητές.  
    Στους αγώνες έδωσε το παρόν και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της εθνικής ομάδας Ουγγαρίας Balazs Toth όπου πλέον θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα προπονεί όλους τους αθλητές των συλλόγων της Kakarelis team.  Ο ομοσπονδιακος προπονητής Balazs Toth έμεινε ενθουσιασμενος από τους αθλητές του συλλόγου και δήλωσε ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο......

 
      Οι γονείς όπου συνοδεψαν τους αθλητές ήταν άψογοι και χρειροκροτησαν την εντυπωσιακή εμφάνιση των μικρών αθλητών του ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας.  Η δουλειά των προπονητών Αλέξιο και Νικο Κακαρελη φάνηκε για άλλη μια φορά με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των αθλητών μας. 
       Με την άφιξη του παγκόσμιου πρωταθλητή  το επίπεδο θα ανέβει ακόμη πιο πολύ για τους αθλητές των συλλόγων ΑΣ Θησέας Λευκάδος - Νεας Ιωνιας Αττικής - Παξοί - Μεσολόγγι.  Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν και 9 αθλητές του συλλόγου μας  από την Λευκάδα ΑΣ Θησέας Λευκάδος όπου ήταν εξαιρετικοί και απέδειξαν ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα κι εκεί. 
         Το ΔΣ του συλλόγου, συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τους προπονητές για τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποιησαν.  Προσκαλεί όλους τους αθλητές της πόλη του Αγρινίου να έρθουν να δουν την εκπληκτική δουλειά του  Balazs Toth και να δοκιμάσουν να μάθουν τα μυστικά του taekwondo από τους κορυφαίους προπονητές της  πόλης μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο