Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο γιος του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου μπλεγμένος στο κύκλωμα εκβιαστών

«Είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής 

Στον ανακριτή, οδηγήθηκε το πρωί ο γιος γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη μαζί με δυο ακόμα άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών. 

Οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, κατηγορούνται  για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμούς, απειλές, εκρήξεις, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, οπλοκατοχή και παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες............






Πρόκειται για τον γιο του Γιώργου Γερολυμάτου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon, κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση.


«Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. 45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθάριο το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου. Είμαι σίγουρος ότι είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως», ανέφερε στην επικοινωνία του με την εκπομπή του Epsilon.


Στη συνέχεια εξήγησε πώς το έμαθε ο αγαπημένος τραγουδιστής και φρόντισε να επισημάνει: «Αν δεν ήταν γιος του Γιώργου του Γερολυμάτου δεν θα είχε πάρει δημοσιότητα το θέμα αυτό».



Δείτε το βίντεο με το θέμα.




http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο