Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η Αμφιλοχία και μια ολόκληρη περιοχή γυρίζουν σελίδα

Σε πολύ λίγες μέρες ένα σημαντικό γεγονός αλλάζει το ρου της ιστορίας στην πόλη της Αμφιλοχίας. Η καθημερινότητα, οι συνήθειες, ο τρόπος ζωής, η οικονομία της περιοχής αλλάζουν αισιόδοξα σε νέα κατεύθυνση, με μέλλον και προοπτική.....
Την ερχόμενη εβδομάδα, οι θόρυβοι και το καυσαέριο από τα βαριά οχήματα, σε πρώτη φάση, θα αποτελούν παρελθόν. Οι τελευταίες πινελιές που αφορούν στη ρύθμιση της σηματοδότησης και φωτισμού, στα 25 χιλιόμετρα της παράκαμψης, ολοκληρώνονται. Μέχρι την Τετάρτη το πρωί 21 Δεκεμβρίου (ίσως και 2 μέρες νωρίτερα) οι μπάρες ανοίγουν και η πόλη της Αμφιλοχίας παίρνει ανάσα, ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας θα είναι πλέον πραγματικότητα.
e-maistros

7 σχόλια:

  1. μετα από εκατοντάδες χρόνια σταματάει το καραβάν σαράι.Το πλήγμα για την οικονομία της πόλης θα είναι τεράστιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να θέλουμε 30 λεπτά για να περάσουμε και να κινδυνεύουν ζωές για να σταματάει 1 στους 100 στο περίπτερο. Ακούς τι λες;
      Η Αμφιλοχία μπορεί να γίνει μια πανέμορφη πόλη που θα μαζεύει παρά πολλούς επισκέπτες. Παρά πολλοί περισσότεροι από τους διαβάτες και με διάθεση να ψωνίσουν.

      Διαγραφή
  2. ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ 150 ΛΕΜΟΝΟΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ
    ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΚΙΑΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ
    ΛΥΚΟΠΟΡΓΙΑΣ
    ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αμφιλοχία είναι μια προικισμένη, αμφιθεατρική πόλη αλλά δυστυχώς με διάχυτη μια μιζέρια, για την οποία προφανώς ευθύνονται διαχρονικά οι κάτοικοί της. Δυστυχώς αφού δεν κατόρθωσε τόσα χρόνια να αναδείξει κάτι το αξιόλογο και να αναδειχθεί η ίδια, μάλλον αυτό δεν θα συμβεί ούτε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αμφιλοχία εαν είχαν καλύτερα μυαλά οι άρχοντες της και οι καταστηματάρχες της θα είχε όλο το αγρινιο πελάτες.κατάφεραν μια ολόκληρη πόλη που δεν έχει θάλασσα να πηγαίνει μακρύτερα στην Λευκάδα και οχι πιο κοντά που είναι η αμφιλοχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ.
    ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειμαι από αμφιλοχια αλλά οποτε βρισκομε εκεί και περνούν νταλίκες ίδιος το βράδυ τρέμει ο τόπος.Ηθελα να ήξερα πως κοιμούνται οι κάτοικοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο