Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Υποχρέωση κάθε δημοτικής αρχής, ο σεβασμός στα χρήματα των δημοτών.

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

     Κλειδί για μία επιτυχημένη οικονομική διαχείριση οποιασδήποτε δημοτικής αρχής, είναι ο σεβασμός στα χρήματα των δημοτών, σε συνδυασμό με σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, τις στοχευμένες μελέτες, την συνέπεια και την καλή πίστη στις συναλλαγές.....


      Επίσης η φιλοσοφία και η νοοτροπία των αιρετών και όσων εργάζονται στο Δήμο, να τον αντιμετωπίζουν σαν να πρόκειται για σπίτι τους, να διαχειρίζονται τα χρήματα με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είναι δικά τους, αλλά των δημοτών. 
      Επιπροσθέτως και πάνω από όλα, οι αποφάσεις επιβάλλεται να λαμβάνονται πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.
        Όταν είσαι αιρετός έχοντας δώσει μάλιστα όρκο να είσαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούεις στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνεις τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά σου και μπροστά στα μάτια σου, στον τομέα που υπηρετείς, ξετυλίγεται η σπατάλη του δημοσίου χρήματος, μαζί με άλλα φαινόμενα και εσύ αδιαφορείς χαρακτηριστικά και πολύ χειρότερα συναγελάζεσαι και χαριεντίζεσαι με όλο αυτό το σύστημα αντί να το καταγγείλεις και να πράξεις τα δέοντα, τότε η παρακμή δεν πρόκειται να έχει τελειωμό πουθενά, το απόστημα δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ.
        Όλα τα παραπάνω αυτονόητα, αλλά νιώθουμε την ανάγκη να τα αναφέρουμε για πολλοστή φορά....

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο