Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Αγρίνιο: 35χρονος έδειρε 41χρονο και συνελήφθη με περιπετειώδη τρόπο

Πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράβαση του νόμου περί όπλων, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και απείθεια στους αστυνομικούς περιλαμβάνονται στη δικογραφία σε βάρος  35χρονου που συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ,  στις 21.10 στις Εργατικές Κατοικίες Σταδίου Αγρινίου......

Ο εν λόγω άνδρας ενεπλάκη σε επεισόδιο με 41χρονο τον οποίο χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και στα πόδια  ρίχνοντας τον στο έδαφος. Το περιστατικό, για προσωπικές διαφορές, έγινε στην οδό Τερτσέτη απ΄ όπου ο δράστης έφυγε με δίκυκλο και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν αρχικά πλησίον, στην οδό Μαβίλη, όπου δεν σταμάτησε σε σήμα τους και εν συνεχεία τον καταδίωξαν μέχρι τις εργατικές κατοικίες της περιοχής του ΔΑΚ όπου και τον συνέλαβαν. Βρήκαν μάλιστα στη σέλα του δικύκλου ένα μαχαίρι 16 εκατοστών με λάμα μήκους 7 εκατοστών. Σήμερα ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας,  35χρονος ημεδαπός, ο οποίος επιτέθηκε σε 41χρονο ημεδαπό και του προκάλεσε με τα άκρα του και με τη χρήση αλυσίδας, σωματικές βλάβες. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη να διαφεύγει με μοτοποδήλατο και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ αφού υποβλήθηκε σε έλεγχο μέθης διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επίδραση αλκοόλ. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος δεν συμμορφώθηκε άμεσα στις υποδείξεις των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο