Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ πέρασε νικηφόρα (0-1) εκτός έδρας στη Δάφνη Μεγάλης χώρας

ΠΟΛΎΤΙΜΟ ΤΡΊΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΉ ΑΣΤΑΚΟΎ...1 - 0 ΣΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΧΏΡΑ ΤΗ ΔΆΦΝΗ

      Στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ο Ηρακλής Αστακού κέρδισε στη Μεγάλη Χώρα την τοπική Δάφνη με 1 - 0. Η ομάδα του Γεράσιμου Μπότσιου πέτυχε τη δέκατη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε στους 31 βαθμούς δείχνοντας το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, ενώ η Δάφνη έμεινε στους 15. 
     Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες, που δεν είχαν στους πάγκους τους προπονητές τους λόγω τιμωρίας, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ο Ηρακλής κέρδισε χάρη στο γκολ του Πάνου Λιβάνη στο 45΄ και τις δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις του Ελευθεράτου στο 98΄......



   Στο 13΄ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως ο Καρατζένης πρόλαβε και έδιωξε πριν ο Πάνος Λιβάνης βρεθεί σε θέση βολής. 
    Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία. Ο Δημήτρης Μολώνης έπιασε από το ύψος του πέναλτι σουτ που κόντραρε στον Κουτσολάμπρο, ο Χουλιάρας έκανε νέο σουτ που κόντραρε και η μπάλα έφτασε ξανά στο Δημήτρη Μολώνη που σούταρε με τον Ελευθεράτο να αλλοιώνει την πορεία της και τον Ταφάνι να διώχνει πάνω στη γραμμή. 
    Στο 41ο λεπτό ο Μπαρμπαρούσης μετά την άστοχη έξοδο του Καρατζένη έπιασε την κεφαλιά με τον Πάνο Μολώνη να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 45΄ ο Καλογεράκης δε μπόρεσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και αντικαταστάθηκε και στο ίδιο λεπτό ο Ηρακλής προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάνου Λιβάνη.

   Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι, που είχαν στον πάγκο το βοηθό του Γεράσιμου Μπότσιου, Στάθη Κουνάδη, έκλεισαν καλά τους χώρους και προσπάθησαν να βρουν το δεύτερο γκολ που θα τους έφερνε "αγκαλιά" με τη νίκη. Ο Ξενάκης, ο Γιώργος Κοτρότσος και ο Θόδωρος Κοτρότσος δεν κατάφεραν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν να ευστοχήσουν και στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε "θρίλερ". 
    Οι φιλοξενούμενοι στο 93΄ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Κοτρότσου με δεύτερη κίτρινη, καθώς ο Ξύστρας θεώρησε πως έκανε καθυστέρηση την ώρα που ετοιμάζονταν να βγει αλλαγή. Στο 98΄ ο Καρατζένης που είχε προωθηθεί σε εκτέλεση φάουλ έπιασε πολύ καλή κεφαλιά, όμως ο Ελευθεράτος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε στο δεξί "Γ" και δευτερόλεπτα αργότερα ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έδιωξε και την κεφαλιά του Πόνε κρατώντας το πολύτιμο "τρίποντο" για την ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα:
13΄ Πάσα του Λαδά στον Πάνο Λιβάνη ο Καρατζένης βγαίνει και προλαβαίνει να διώξει πριν γίνει απειλητικός ο παίκτης του Ηρακλή.
20΄ Σουτ του Δημήτρη Μολώνη από καλή θέση κόντραρε στον Κουτσολάμπρο, η μπάλα πήγε στο Χουλιάρα που έκανε νέο σουτ που κόντραρε και ο Δημήτρης Μολώνης έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας, σούταρε ο Ελευθεράτος αλλοίωσε την πορεία προς τα δίχτυα και ο Ταφάνι έδιωξε πάνω στη γραμμή.
23΄ Σουτ του Λαδά από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ.
31΄ Σουτ του Πάνου Λιβάνη απέκρουσε ο Καρατζένης.
39΄ Σουτ του Καλογεράκη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Ελευθεράτος.
41΄ Σέντρα του Κουτσολάμπρου από δεξιά ο Καρατζένης κάνει άστοχη έξοδο, ο Μπαρμπαρούσης πιάνει κεφαλιά και ο Πάνος Μολώνης διώχνει πάνω στη γραμμή.
42΄ Σουτ του Χουλιάρα από πλάγια δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Ελευθεράτος.
45΄ Γκολ. Ο Πάνος Λιβάνης με εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καρατζένη για το 0 - 1.

47΄ Κόρνερ του Μπαρμπαρούση οι αμυντικοί διώχνουν και αποδέκτης της μπάλας γίνεται ο Τριάντης που προσποιείται και σουτάρει από καλή θέση, αλλά η μπάλα κοντράρει.
55΄ Πάσα του Θόδωρου Κοτρότσου στον Ξενάκη που κάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
58΄ Κάθετη πάσα του Γιώργου Κοτρότσου στο Θόδωρο Κοτρότσο ο Καρατζένης κάνει έξοδο και προλαβαίνει να διώξει.
65΄ Πάσα του Μπαρμπαρούση στο Θόδωρο Κοτρότσο που σουτάρει και διώχνει πριν τη γραμμή ο Χουλιάρας.
66΄ Φάουλ του Νταλακούρα η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
72΄ Πάσα του Τζακώστα στο Γιώργο Κοτρότσο που από καλή θέση σούταρε πάνω από το δοκάρι.
90΄ Βολέ του Ελευθεράτου ο Τσακαρδάνος δε συνεννοείται με τον Καρατζένη και η κεφαλιά που έκανε προς τα πίσω πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας της ομάδας του σε κόρνερ.
93΄ Ο Γιώργος Κοτρότσος ετοιμάζεται να αντικατασταθεί, όμως ο Ξύστρας θεωρεί πως καθυστερεί σκόπιμα και του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες.
98΄ Φάουλ του Θόδωρου Μολώνη ο Καρατζένης πιάνει την κεφαλιά και ο Ελευθεράτος διώχνει εντυπωσιακά στο δεξί του "Γ".
98΄ Γύρισμα του Τσακαρδάνου ο Πόνε πιάνει την κεφαλιά και ο Ελευθεράτος διώχνει.

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Αλέξανδρος Ψυλιάς): Καρατζένης, Καραγιάννης, Νικολούζος, Μολώνης Π., Τσακαρδάνος, Μουλαρογιάννης, Μολώνης Γ., Νταλακούρας, Μολώνης Δ., Καλογεράκης (45΄ λ.τ. Πόνε), Χουλιάρας (71΄ Μολώνης Θ.).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γεράσιμος Μπότσιος): Ελευθεράτος, Κουτσολάμπρος, Τριάντης, Γκάτσης, Ταφάνι, Ξενάκης, Μπαρμπαρούσης (69΄ Τζακώστας), Αργύρης, Λαδάς (53΄ Κοτρότσος Θ.), Κοτρότσος Γ., Λιβάνης Π.

http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο