Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Το τρελό τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα για την πρεμιέρα τους! (video)

     Με ένα… τρελό τρέιλερ οι «Ράδιο Αρβύλα» αποκάλυψαν πότε επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.
   Η τετράδα από τη Θεσσαλονίκη κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 23.20 στον Ant1.
    Το τρέιλερ της εκπομπής που ανέβηκε στον λογαριασμό της εκπομπής στο Youtube είναι εξαιρετικά πετυχημένο με τον Αντώνη Κανάκη να ακούει… φωνές από προεκλογικές δεσμεύσεις και να ζητάει λίγο… λογική!

Δείτε το βίντεο:


http://www.agriniopress.gr/

7 σχόλια:

  1. O Κανάκης λέει μαλακιες μάξι με την τρελη παρέα του έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ λογικό το βρίσκω. Αν ήμασταν όλοι μας τόσο ευαισθητοποιημένοι από παλιότερα σίγουρα δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Καταλήγω ότι έχουμε αυτούς τούς πολιτικούς ακριβώς γιατί είναι κομμάτι της κοινωνίας μας. Κάποιες φωνές συνείδησης καταφέρνουν πάντα και μπαίνουν στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν σιγονταραν το πολιτικο τσιρκο που μας κυβερνα, ηταν καλα...τωρα ξεφνικα ολοι εγιναν αντι-συριζα κ σφυριζουν αδιαφορα ενω αναρωτουνται "ποιος ψηφισε συριζα;"
    Εχετε κ εσεις ευθυνη για το πολιτικο τσιρκο-θιασο που μας κυβερνα, οπως εχει κ ο Λαζοπουλος, οπως εχουν κ ολοι οι αμετανοητοι ψηφοφοροι του τσιρκου-συριζα.
    Ολοι εσεις πρεπει να ζητατε ταπεινα συγνωμη απο τους υπλλοιπους Ελληνες, για να ξεπλυνετε το λαθος σας που εκανε κυβερνηση, τον εθνικο παραμυθα και τον υπολοιπο θιασο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φταίει το σαμάρι και βαράμε το γαϊδούρι ξεχάσαμε ποιοι ιουδες και υποκριτές μας φέραν σαυτό το ΧΑΛΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας σταματήσουμε τα γενικολογα σχόλια. Οι πολιτικοί μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Πόσα "δικά μας" παιδιά έχουν εκλεγεί και κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα δικά μας παιδιά του συριζα. Στα παιδιά αυτά, τα δικά μας, όπου συριζα πέρασε η επανάσταση αλλά, για ακόμα μια φορά, δεν ακουμπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς 1.22....
    μην γενικευεις για να αποφύγεις την τυχόν ευθυνη σου για την ψήφο στο τσίρκο που μας κυβερνά...δικά σου παιδιά μπορει να ειναι οι συριζαιοι και οι συνιστώσες τους, ανθέλληνες,gay,λαθρολαγνοι,αλληλεγγύοι κτλ, αλλα δεν ειναι παιδια δικά μου, μεταφορικά μιλώντας παντα. Θα προτιμούσα να έλεγες, ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ, παρά να προσπαθείς να δικαιολογεισαι. Καλα μυαλά για τις επόμενες, σύντομα ευχομαι, εκλογες και κοίτα να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος. Πες το και στους υπόλοιπους πασοκοσυριζαιους που ξέρεις, να μην επαναλάβουν το ίδιο λάθος και να δώσουν στο κόμμα του εθνικού παραμυθά, την θέση που του ΑΡΜΟΖΕΙ και στην ιστορία αλλα ΚΥΡΙΩΣ στις κάλπες κ το εκλογικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο