Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η αθλήτρια του ΘΗΣΕΑ Ρωμαλέα Μεσυνδιάνου με την εθνική ομάδα θα συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwon do

-Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwon do η αθλήτρια Μεσυνδιάνου Ρωμαλέα με την εθνική ομάδα
-3 στα 3  για τον ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων-κορασίδων

      Η αθλήτρια του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Μεσυνδιάνου Ρωμαλέα θα εκπροσωπήσει τον Αγρίνιο με την εθνική ομάδα taekwondo στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στον Καναδά. Η εθνική ομάδα αναχωρεί με 16 πρωταθλητές Ελλάδος την Κυριακή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και η αθλήτρια του συλλόγου μας αγωνίζεται την Τετάρτη για μια θέση μέσα στην 5αδα όπου θα της δώσει το άνευ για όλα τα πανεπιστήμια.......



     Η αθλήτρια του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ έχει τελειώσει την προετοιμασία της με τον προπονητή της Κακαρελη Νίκο με επιτυχια και θα μεταβεί μαζί με την αθλήτρια στο Καναδά με σκοπό να φέρουν μια μεγάλη διάκριση στην  πόλη μας. Οι καλύτεροι αθλητές έφηβοι από όλο τον κόσμο θα είναι εκεί και όπως κάθε χρόνο ο σύλλογος έχει κάποιον αθλητή από το Αγρίνιο σε την εθνική ομάδα. Ο Αγρινιωτικος σύλλογος είναι ο μοναδικός στην ιστορία του taekwondo στο νομό μας που έχει κάθε χρόνο αθλητές στην εθνική ομάδα και μάλιστα πολλές από αυτές με επιτυχίες.
     Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχια σε όλη την εθνική ομάδα και πιο πολύ στην αθλήτρια μας και τον προπονητή της κι ευχόμαστε να φέρουν στην πόλη μας άλλη μια μεγάλη διάκριση.

3 στα 3  για τον ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων-κορασίδων. 
    Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων - κορασίδων συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας  με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο και την  Κακαρελη Ζωή με 3 αθλήτριες, όπου κατάφεραν και οι 3 να κατακτήσουν από 1 χάλκινο μετάλλιο. Οι αθλήτριες πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από την καθοδήγηση της  προπονήτριας  Κακαρελη Ζωή και ανέβηκαν σε ένα από τα 3 σκαλοπάτια του βάθρου. O ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν για άλλη μια φορά ο μοναδικός σύλλογος από το Αγρίνιο που κατάφερε να αναδείξει 3 καινούργιους πανελληνίους πρωταθλητές Ελλάδος στο taekwondo. Η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο φέρνει σε κάθε πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλες επιτυχίες. Δεν  είναι τυχαίο ότι κάθε αθλητής της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου εχει κερδίσει πανελληνία πρωταθλήματα δείχνοντας ότι ο σύλλογος  είναι απο τους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας.
Η Μπιτσικωκου Δήμητρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα - 55 κιλά κορασίδων όπου μετά από 2 εντυπωσιακές νίκες κατέκτησε το  χάλκινο μετάλλιο.  Η αθλήτρια μας είχε αποχή αρκετούς μήνες και επέστρεψε με το καλύτερο αποτέλεσμα. 
Η Τσιγκα Μαριτινα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα - 37 κιλά κορασίδων όπου μετά από 2 νίκες ηττήθηκε στον ημιτελικό από λάθος της στα τελευταία δευτερόλεπτα . Η Τσιγκα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο των μεταλλίων. 
Η Τσιγκα Αρετή κατάφερε να κατακτήσει και αυτή το χάλκινο μετάλλιο στα - 29 κιλά κορασίδων στην πρώτη της συμμετοχή σε  πανελλήνιο πρωτάθλημα και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.  
     Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τους προπονητές Νικο - Ζωή για τις σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών τους.




1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο