Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

«Βόμβες» Π. Μπεσίνη στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» για την εμποροπανήγυρη του Κουβαρά – ΗΧΗΤΙΚΟ

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Αγγελόπουλου «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με καλεσμένο τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Π. Μπεσίνη, ο οποίος μιλάει για την εμποροπανήγυρη του ΚΟΥΒΑΡΑ (Φυτείες)....

ΗΧΗΤΙΚΟ

http://sinidisi.gr/


12 σχόλια:

  1. Ενώ τα μαγαζιά σας είναι καθόλα νόμιμα .Μην πάει κανας φτωχός στο παζάρι να έρθει σε εσάς φαταούλες .Μωρε να χτυπάτε το κωλο σας κάτω το παζάρι θα γίνει και θα συνεχίσει να γίνεται.Εσας ο κόσμος θα σας γυρισει την πλάτη με την συμπεριφορά σας. Ακούς εκεί με το ζόρι να ψωνισουν από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πολλα τα μαυρα λεφτα για το δημο-ΔΗΜΑΡΧΟ......παρα πολλα..αυτα περιμενουν να κινηθουν,τα ριξαν ολα στο γηπεδο του αιολου,να ξοφλησουν γραμματεια,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λες ρε φιλε 10.22?υπαρχει λογικη?εαν θες να λεγεσαι κρατος πρεπει να σεβεσαι νομους,οχι να τους εφαρνοζεις αναλογα το πως σε συμφερει,αν ειν δυνατον.γιαυτο εχουμε δημαρχο γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MVRH KAKOMOIRA MAXALA PWS SE KATANTHSE ETSI O GALANTOMOS ARXONTAS GALOYNHS?NA PERIMENEIS TA LEFTA APO TO PAZARI NA ALLAJEIS 3 LAMPES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΑΠΟΤΗΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΗ ΘΑ ΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΜΟΥΦΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΗΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΑΧΑΛΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΣΗΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΦΥΤΕΙΩΝ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΥΤΕΙΩΝ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΛΗΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ.ΓΑΛΟΥΝΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΡΗΦΤΗΚΑΝ,ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ.ΑΝΗΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει οι υπάλληλοι που έδωσαν "παράνομη" άδεια να πάνε σπίτι τους γιατί κάτι κρύβεται πίσω. Για πυρασφάλειες, κινδύνους, τροχαία κλπ, σαχλαμάρες του πνιγμένου που πιάνετε από τα μαλιά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΣΤΟΝ ΔΑΙΔΑΛΟ Η ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ..ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΝΤΥΣΩ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ . ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΖΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ .. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ . ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα αυτά τα χρονιά που γίνεται το παζάρι δεν ήταν παράνομο? που ήταν ο εμπορικός σύλλογος Αγρινίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όλα αυτά τα χρονιά που γίνεται το παζάρι δεν ήταν παράνομο? που ήταν ο εμπορικός σύλλογος Αγρινίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν σε ενδιαφερει που εδωσε τα λεφτα;εμας μας ενδιαφερει,γιατι εμεις σαν χωριο φλβρωμαει γεματο σκουπιδια χωρις λαμπες φωτισμο ολα υπολειτουργουν μας.εκανε να αναπολουμε την ντινα,τι μας λες τωρα;το.μισο χωριο μια φορα την βδομαδα μενει χωρις νερο και μου λες δεν σενδιαφερει;αν λοιπον πας στο.αγρινιο μπορεις σε απειρα μαγαζια να βρεις τις ιδιες τιμες με το παζαρι να παρεις και μοα δεκαευρη αποδειξη.και αυτοι με τς μαγαζια στο αγρινιο οικογενεια εχουν,φπα πληρωνουν ρευμα.πληρωνουν νερο πληρωνουν τεβε πληρωνουν...ελεος.δηλαδη.και αν δεν σενδιαφερει καλυτερα επιχε αποεκλογες γιατι ειμαι σιγουρος εσυ μας φορτωσες τον γαλουνη και δεν μπορουμε να τον ξεφορτωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μας ενδιαφέρουν τα μαγαζιά του Αγρινίου το παζάρι είναι για την φτωχολογιά και εκεί θα πάμε με τις οικογένειες μας να ψωνίσουμε μπράβο στο Γαλουνη εκεί στο Αγρίνιο αντί για εκπτώσεις έχουν τα πάντα πανάκριβα παζάρι και πάλι παζάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οσο ερεαν αφθονες οι επιδοτησεις με το παλιο πασοκ το ορθοδοξο το αθανατο δεν μας ενοιαζαν τα παζαρια ψωνιζαμε μαρκες...οσο μας ταιζαν πυροπληκτα απο δεκα τραπεζες ο καθενας οι πατριωτες της δεξιας δεν μας ενοιαζε το παζαρι φορουσαμε παντα μπλουζακια με την σταμπα της μαρκας μεγαλυτερη απο την μπλουζα...οσο μας διοριζαν και χτυπουσαμε μισθαρες και οι μισοι δεν ειχαν τελειωσαν το δημοτικο περνουσαμε απο παζαρι κ μας βρωμουσε...τωρα η φτωχολογια θελει παζαρι...ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΗ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο