Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Έξαλλος Έλληνας bodybuilder δέρνει κριτή επειδή βγήκε δεύτερος!

    Ο Γιάννης Μάγκος αισθάνθηκε αδικημένος από τη δεύτερη θέση στο IFBB Diamond Cup, αναποδογύρισε τραπέζια της κριτικής επιτροπής, χτύπησε ένα μέλος αυτής και κατέβασε το σλιπ δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. (videos)

BINTEO 1



BINTEO 2

      Ο Γιάννης Μάγκος, πρωταθλητής body building από την Ρόδο, δεν χάρηκε καθόλου με τη δεύτερη θέση που έλαβε σε διαγωνισμό με διεθνείς συμμετοχές.
     Ο ίδιος άρχισε να φωνάζει "πώς γίνεται αυτό" όταν του ανακοινώθηκε ότι τελικά έλαβε τη 2η θέση στο IFBB  Diamond Cup που έγινε στο Γαλάτσι.........


   
   Ο Μάγκος που μετέχει στην κατηγορία "συν 100 κιλά", αισθάνθηκε αδικημένος καθώς την Παρασκευή είχε κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά και στο Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης που διεξήχθη στον ίδιο χώρο.
         Όταν τον πλησίασε ξένος κριτής για να τον ηρεμήσει, ο bodybuilder τον χτύπησε ρίχνοντας τον στο δάπεδο. Στη συνέχεια επιτέθηκε στην επιτροπή φωνάζοντας "F...k οff" και "S...k my d...k". Ανέβηκε μάλιστα πάνω στη σκηνή προκαλώντας όποιον θέλει να αναμετρηθεί μαζί του.
     Στη διοργάνωση ήταν παρόντες μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας body building IFBB, ο πρόεδρος της Rafael Santonja, ο Mr.Olympia Kevin Levrone, πολλοί διεθνείς αθλητές και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα που "έπιασαν" σε βίντεο το περιστατικό.


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο