Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η περιοδεία του πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ευάγγελου Παπαγεωργίου στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ευάγγελος Παπαγεωργίου το διήμερο 15 και 16 Νοεμβρίου επισκέφθηκε την Αιτωλοακαρνανία στο πλαίσιο της συχνής επαφής του με φορείς και πολίτες του τόπου.
  Είχε την ευκαιρία  να δει από κοντά μεγάλες μονάδες παραγωγής  από το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και το Αγρίνιο συζητώντας  με τους επιχειρηματίες διάφορα θέματα που άπτονται του αντικειμένου τους.
     Στο Αγρίνιο του δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθεί από τον Πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη για το Κοινωνικό Φροντιστήριο και τα Συσσίτια της Ενορίας Αγίου Δημητρίου....


    ενώ στη Δημοτική Κοινότητα Ματαράγκας ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Γκρέκα για τα προβλήματα του χωριού. Επίσης την πρώτη ημέρα της περιοδείας του συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου  Ραδιο-Ταξί Αγρινίου κ. Κώστα Βλάχο και συζήτησαν μαζί θέματα του κλάδου των αυτοκινητιστών.
  Το βράδυ της 15/11 προσκλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» όπου έδωσε  συνέντευξη για τα πολιτικά και οικονομικά θέματα της επικαιρότητας.
    Στις 16/11 σημαντική ήταν  η επαφή του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημήτρη Μιχάλη, με τον οποίον σε εγκάρδιο κλίμα συζήτησαν τα ζητήματα εκείνα που έχουν σχέση με τις δομές υγείας στην περιοχή μας και του υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο του.
     Στο Θέρμο σε συνάντηση με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιώργο Χριστόπουλο ανέλυσαν θέματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ενώ του παρέδωσε κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του Σχολείου. Στην συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Μάστρο Μεσολογγίου κ. Γιώργο Μάτσικα, με τον οποίο συζήτησαν θέματα της αρμοδιότητάς του  και του παρέδωσε κιβώτιο με τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

    Σε δήλωσή του ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ή Αιτωλοακαρνανία με τα πλούσια φυσικά στοιχεία και την μεγάλη ιστορική της παράδοση μπορεί να διαδραματίσει σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο  τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και στην χώρα γενικότερα, αρκεί να έχει ανθρώπους με καθαρή σκέψη και παραγωγική διάθεση που ξεπερνώντας φιλοδοξίες και χρώματα να την οδηγήσουν στην θέση που της αρμόζει και της αξίζει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο