Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Πολύ ενδιαφέρουσα η εσπερίδα που πραγματοποίησε η ΠΑΝ.ΣΥ. για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην Αιτωλοακαρνανία

      




         Σήμερα Τετάρτη 23.11.2016 πραγματοποιήθηκε από την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) μια πολύ ενδιαφέρουσα εσπερίδα, στο ξενοδοχείο STANLEY, πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα, με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ».
    Οι εισηγητές ειδικοί επιστήμονες και υπεύθυνοι φορέων ανέλυσαν θέματα για τα φωτοβολταϊκά, την αιολική ενέργεια, τη βιομάζα και το βιοαέριο, κ.α. και το ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους υπήρξε μεγάλο και αμείωτο καθ' όλη τη διάρκεια της εσπερίδας, γεγονός που εκφράσθηκε με ερωτήσεις και συζήτηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
     Την έναρξη της σημαντικής αυτής επιστημονικής εσπερίδας κήρυξε ο πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας Πάνος χολής και μίλησαν οι επιστήμονες:......



-Σπύρος Κυρίτσης ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου με θέμα: Η πρώτη ύλη βιομάζας βασικός παράγων επενδύσεων σε τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας.
-Τάσος Κυρίτσης επιστημονικός συνεργάτης ΚΑΠΕ με θέμα: Φωτοβολατικά συστήματα και προοπτικές στην Αιτωλοακαρνανία.
-Χατζηβασιλειάδης Ιωάννης, Πρόεδρος, Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης  με θέμα: Αιολική ενέργεια και εφαρμογές.
-Νίκος Κατσαρός, χημικός και επιστημονικός συνεργάτης του «Δημόκριτου» με θέμα: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και επιπτώσεις στο περιβάλλον.
-Χρήστος Ζαφείρης M.Sc. Υπεύθυνος Δέσμης Έργων Βιοαερίου Τμήμα Βιομάζας ΚΑΠΕ με θέμα: Ενεργειακή αξιοποίηση βιοαερίου στην αιτωλοακαρνανία.

Την εσπερίδα συντόνισε ο εμπειρότατος Νίκος Κατσαρός.

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο τ. Βουλευτής Αιτωλ/νίας Σπήλιος Λιβανόςο π. Βουλευτής Χρήστος Κοκκινοβασίλης, ο π. Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββαςο π. Γραμματέας Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. καθηγητής Παναγιώτης Κοντός, ο π. Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Φίλιππος Φαρμάκης,  ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, ο δικηγόρος Κυριάκος Ξενάκης, ο πρόεδρος της Βελανιδιάς Δημήτρης Καμπέρηςη Κική Παππά δημοσιογράφος,  ο Κωστής Τσιάκαλος δημοσιογράφος, Μέλη και Εκπρόσωποι Συλλόγων κ.ά .

















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο