Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Εγκαίνια και επιμνημόσυνη δέηση στο νέο Μνημείο Ηρώων στην ΚΟΜΠΟΤΗ




     Ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Κομπωτής "H Τοριβία" πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, επιμνημόσυνη δέηση και αποκαλυπτήρια του νέου Μνημείου των πεσόντων ηρώων, στο οποίο αναγράφονται όλα τα ονόματα των συγχωριανών τους, που έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες της πατρίδας μας. 
      Το μνημείο θεμελιώθηκε σε κεντρικό σημείο, στη πλατεία, του τοπικού διαμερίσματος Κομποτής, λιτό και ιδιαίτερο, με αποκλειστικά έξοδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομπωτής "H Τοριβία", για να θυμούνται οι παλιοί και να αφυπνίζονται οι νέοι, αφού η Κομποτή έχει μεγάλη προσφορά και συμμετοχή σε όλους τους αγώνες της πατρίδας και του Έθνους.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο σύλλογο Κομποτής που προχώρησε στην υλοποίηση και τοποθέτηση του μνημείου με τα ονόματα των ηρωϊκώς πεσόντων, για να διατηρηθεί άσβεστη η μνήμη, αυτών που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα.......













2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο σύλλογο Κομποτής. Η απουσία του κόσμου είναι θλιβερή. Είναι ντροπή για το Ξηρόμερο να απουσιαζουν τη στιγμή που ο συλλογος τιμά αυτούς που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο 4 κάτοικοι σέβονται την Ιστορία του τόπου μας ; Γι αυτο θα πέσει φωτιά να μας πλακώσει. Που είναι οι πνευματικοί μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο