Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Κηδεύτηκε σήμερα στις Φυτείες ο π. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Κουτσομπίνας

        Σε κλίμα συγκίνησης έγινε σήμερα η κηδεία του γιατρού και π. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Κουτσομπίνα.
      Συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και κάτοικοι του χωριού είπαν το ύστατο χαίρε στον γιατρό και τα μάτια όλων ήταν βουρκωμένα, γιατί ο Θωμάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
         Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου μετά δε το τέλος της, εκφωνήθηκαν συγκινητικοί επικήδειοι, από τα παιδιά του Θεόδωρο και Βάσω και από τον απ' αδερφή ανιψιό του Γιατρό και πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου ζωγράφου Χρήστο Κλαδευτήρα..........




        Στην κηδεία παρευρέθησαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, οι πρώην βουλευτές Ανδρέας Μακρυπίδης και Γιάννης Βαϊνάς, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτ. Γαλούνης, ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, ο π. δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, οι πρώην Δήμαρχοι Φυτειών Παναγ. Βραχάς και Παναγ. Τζαχρήστας, ο π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, ο π. Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Υφαντής, ο Γιώργος Παληγεώργος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, ο Γρίνος Γεώργιος Δικηγόρος, π. πρόεδρος δημ. συμβουλίου Αγρινίου και απο τη Βόνιτσα: ο Νώντας Νικάκης τ. λυκειάρχης και ο Σπύρος Καπότης ιατρός τ. δ/ντης ΕΣΥ Βόνιτσας, κ.α.


ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ! 

***********


ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ....
  Απο την εξαίρετη σελίδα: Αναμνήσεις και Έθιμα Φυτειωτών που επιμελείται ο: Βραχάς Θ. Δημήτριος
........

ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ Θ. ΘΩΜΑΣ
   ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
   ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΩΜΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο