Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Αστυνομικός με καταγωγή απο το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου εκτός υπηρεσίας συνέλαβε ένοπλο ληστή στο Γκαζι (Αθήνα)

      Για κακή του τύχη ο ληστής έπεσε στα "χέρια" του Ξηρομερίτη αστυνομικού, που αν κι εκτός υπηρεσίας, έκανε το καθήκον του! 
       Όλα συνέβησαν το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ, όταν ο δράστης με την απειλή μαχαιριού λήστεψε ζευγάρι στο Γκάζι, στο σταθμό Κεραμεικός. 
      Ο Αστυνομικός εκείνη την ώρα βρίσκονταν για καφέ και ποτό με τη παρέα του και αντιλήφθηκε τους συναδέλφους του, της Ομάδας Ζήτα να καταδιώκουν το ληστή. 
    Χωρίς να διστάσει, ο Ξηρομερίτης αστυνομικός προσέτρεξε να συνδράμει στο έργο των συναδέλφων του κι αμέσως κινήθηκε προς το μέρος του δράστη, τον οποίο ακινητοποίησε, τον αφόπλισε παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, παραδίδοντάς τον σε συναδέλφους του, που έσπευσαν στο σημείο......



    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο συμπατριώτη μας αστυνομικό από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου ο οποίος υπηρετεί στα ΥΑΤ και ο οποίος ανταποκρίθηκε σε ένα πολύ δύσκολο περιστατικό με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού. 
      Μπράβο του, που αν και εκτός υπηρεσίας έθεσε τον εαυτό του στο ιερό καθήκον για το οποίο ορκίστηκε να υπηρετεί, για να διασφαλίσει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας, προς την κοινωνία.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο και μόνο μπράβο. Ενέργειες που τις έχουμε ανάγκη για ηθική κυρίως αναπτερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεπιφύλακτα ένα μεγάλο μπράβο!!! για τον συγκεκριμένο Αστυνομικό που αν και εβρισκόμενος εκτός υπηρεσίας έδρασε άμεσα και προφανώς αποτελεσματικά βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο την ζωή του.Να του θυμίσω, αν διαβάσει αυτό το σχόλιο, να εφαρμόζει πάντα τους κανόνες αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας για τους λόγους που αυτός και κάποιοι άλλοι μάχιμοι στο δρόμο γνωρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο