Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Απαράδεκτη κατάσταση στο δρόμο Θύρρειο-Μοναστηράκι

 

      Ο επαρχιακός δρόμος Θύρρειο-Μοναστηράκι (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας) έχει φθαρεί σε βαθμό πολύ επικίνδυνο για τα κινούμενα σε αυτό οχήματα, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές λακκούβες, είναι στενός και το οδόστρωμα είναι φθαρμένο σχεδόν σε όλο το μήκος του δρόμου.
        Ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Θυρρείου Χρήστος Παλούκης, μας έστειλε κείμενο και φωτογραφίες, γράφοντας τα εξής: "Ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες, η άσφαλτος είναι φθαρμένη, υπάρχουν  «σαμαράκια» και «σκισίματα» στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να είναι απαράδεκτη η κατάσταση στο δρόμο. Να τονίσω ότι ο δρόμος αυτή τη στιγμή είναι άκρως επικίνδυνος για την διέλευση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ που μεταφέρουν μαθητές, των ΙΧ οχημάτων αλλά και για τα μεγάλα οχήματα (νταλίκες) που μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες νερού από το εργοστάσιο Κορπής. Απευθύνω έκκληση προς κάθε κατεύθυνση και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμοδίους να προβούν σε όλες τις ενέργειες για να διασφαλιστεί τουλάχιστον η ασφαλής μεταφορά των μαθητών...".
      Πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο ο οποίος δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται σε αυτά τα χάλια. Ακούει κανείς;.........








4 σχόλια:

  1. Γιατι βρε κουτα παραπονιεστε; Ειναι ωραιοτατη ιδεα για να σπειρουμε σπανακι(χειμωνιατικο)! Θα ριξουμε σε καθε λακουβα-κρατηρα λιγο σπορο και μετα απο λιγο θα φτιαξουμε ωραιες δρομοσπανακοπιτες! Αλλη φορα θα σας δωσω και τη συνταγη....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας απευθυνθει ο κ. Παλουκης στην αντιπερειαρχη κ.Σταρακα, η οποια ειναι αρμοδια και για τους επαρχιακους δρομους, να δωσει αμεση λυση. Απευθυνθηκε λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωνη βωοντος εν τι ερημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Σταρακα ταφινη μυσοφγιαγμενα.ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο