Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ: Εντυπωσιακή προσέλευση στην Έκθεση Φωτογραφίας του Δημήτρη (Τάκη) Μπαμπούρη: «Αιτωλοακαρνανία, ακίνητοι ταξιδιώτες» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)



«Αιτωλοακαρνανία, ακίνητοι ταξιδιώτες»
    60 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες – εκθέματα από το Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων και Συνταξιούχων του ΟΤΕ Αγρινίου στην Παλιά Αγορά Αγρινίου

      Ξεπέρασε κάθε προσδοκία επισκεψιμότητας και προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό, η έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων και Συνταξιούχων του ΟΤΕ Αγρινίου και βρίσκεται σε εξέλιξη στην Παλιά Αγορά Αγρινίου και θα διαρκέσει μέχρι και το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής.
       Οι 60 φωτογραφίες, ασπρόμαυρες και έγχρωμες, ανήκουν στον ερασιτέχνη φωτογράφο και Επίτιμο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δημήτρη Μπαμπούρη, που κατάγεται από τον Αστακό, ο οποίος μάλιστα παραχώρησε το φωτογραφικό του υλικό στο Πολιτιστικό Κέντρο!......



    Το θέμα της έκθεσης είναι «Αιτωλοακαρνανία, ακίνητοι ταξιδιώτες» και αφορά άτομα που έχουν καταπιαστεί με επαγγέλματα που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου, καθώς επίσης και αυθόρμητα στιγμιότυπα συνανθρώπων μας. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από πολλές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό.

       «Το επόμενο βήμα του Πολιτιστικού Κέντρου, είναι η παρουσίαση της παράστασης με το θεατρικό της Πάτρας με μια νέα παράσταση, καθώς επίσης και η συνεργασία μας με τις χορωδίες του Αγρινίου «Ορφέας» και της Κέρκυρας. Τα έσοδα των δύο προγραμματισμένων δραστηριοτήτων μας, θα τα διαθέσουμε για καλό σκοπό και προς όφελος παιδιών που τα έχουν ανάγκη και κυρίως έχουν ανάγκη από φροντίδα και αγάπη, φορέα που θα ανακοινώσουμε κατά την έναρξη των δραστηριοτήτων αυτών» δήλωσε στη «Σ» ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων του ΟΤΕ Αγρινίου Γιάννης Παπούλιας, ο οποίος επισήμανε πως διοργανώνεται και άλλη μια εκδήλωση με αφορμή την ημέρα Τηλεπικοινωνιών, κατά την οποία θα προσπαθήσουν να έχουν εκδώσει βιβλίο για την ιστορία των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, από την ημέρα ίδρυσης του ΟΤΕ μέχρι και σήμερα.

         Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και είναι ανοικτή για το κοινό, καθημερινά από τις 11.00 ως και τη 13.00 και από τις 18.30 το απόγευμα μέχρι και τις 21.00 το βράδυ.

Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 
http://sinidisi.gr/

1-%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7

Ο Γιάννης Παπούλιας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων του ΟΤΕ Αγρινίου

2-%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7
3-%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7
4-%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7
5-%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7
img_20161109_123502

img_20161109_123607
Ο Φωτογράφος της Έκθεσης Τάκης Μπαμπούρης ποζάρει στον Γιώργο Κουβέλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο