Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Με συνθήματα λέρωσαν τους τοίχους του Γυμνασίου (Λυκειακές Τάξεις) Παλαίρου



        Με συνθήματα λέρωσαν χθες τους τοίχους του Γυμνασίου (Λυκειακές Τάξεις) Παλαίρου. 
     Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που "ανέβασε" στο προσωπικό της προφίλ στο fb η αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κα Παναγιώτα Πανταζή και η οποία γράφει: 
    "Πριν λίγο καιρό ο εξωτερικός χώρος του Γυμνασίου (Λυκειακές Τάξεις) Παλαίρου βάφτηκε και συντηρήθηκε. Χθες κάποιοι θέλησαν να "διακοσμήσουν" τους τοίχους. Πραγματικά λυπάμαι!!! Δυστυχώς αυτός είναι ο πολιτισμός μας!!!"...






14 σχόλια:

  1. Τόσα κοπρόσκυλα έχετε που τα ταΐζετε τσάμπα, βάλτε ένα να το φυλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε αυτοί για πολιτισμό και για παιδεία. Ποιοι αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EINAI EYKOLO NA TON SYLABETE ME TON GRAFIKO XARAKTHRA
    ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΧΕΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστη η Παναγιωτα αλλα να μιλαει αυτη για πολιτισμο ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πω σε εσας τους σχολιστες? Μπραβο σας. Το κτιριο ηταν παρατημενο τελειως τα προηγουμενα χρονια κι εγιναν πολλες παρεμβασεις και επισκευες μεχρι το εξωτερικο μερος του. Αμφισβητειτε ολα αυτα εσεις με τα σχολια σας κι οταν η κ. Πανταζη μιλαει για πολιτισμο, απο τη στιγμη που δεν υπαρχει μη θιγεστε. Ντροπη και αισχος σε αυτους που βρωμισαν το κτιριο, αν νομιζουν οτι αυτο τους αξιζει λοιπον ας μεινει ετσι το κτιριο με τα συνθηματα, ισως αυτο τους αρεσει περισσοτερο. Συγχαρητηρια στην ομαδα που το εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν η κυρια παναγιωτα ψηφιζε τις απευθειας αναθεσεις στον πατερα της , που ακριβως ηταν ο πολιτισμος της? Τα συνθηματα ειναι θεμα του διευθυντη που γνωριζει ποιος τα εγραψε. Ελπιζω να κανει την δουλεια του σωστα κ αυτος.

      Διαγραφή
  7. Κανένας δεν δικαιούται να καταστρέφει τη δημόσια περιουσία. Καταδικάζω αυτές τις πράξεις από όπου και αν προέρχονται.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι θέμα Παιδείας.....
    Ποιός μιλάει ρε. Πως αλλάζουν οι καιροί εγώ εδώ και εσύ εκεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:45 και 3:46 να πατε εσεις να το φυλαξετε, που αποκαλειτε τους εργατες κοπροσκυλα, μαλλον εσεις κρατατε απο μεγαλο τζακι και δεν θα καταδεχοσασταν να κανετε εργασιες τετοιες. Και καλο ειναι να κανετε και σεμιναρια για τον πολιτισμο και για την παιδεια, αφου αντι να κατακρινετε αυτο που εγινε, κανετε επιθεση στην αντιδημαρχο. Και ας σκεφτουν αυτα τα αμυαλα, τι ακριβως εκαναν, με ποιο σκεπτικο και ποιος τα προωθησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι εργάτες καλά κάνουν την δουλειά τους και αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν, αλλά κάποια γραμμάτια του δημάρχου προεκλογικά που δεν δουλεύουν και πληρώνονται να παν αυτοί. Ας ξεκινήσει από τους συμβούλους του και συνεχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σχολείο ποτέ δεν ήταν παρατημένο μην εκμεταλλεύεστε τα πάντα. Έτσι γίνεται συνέχεια και συνέχεια ο Δήμος το φροντίζει. Εσείς θέλετε και κάνετε κάτι το επιπλέον ή τα βγάζετε άχρηστα ώστε οι δικοί σας να παίρνουν τις δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασφαλως και δεν συμμερίζομαι το παραλήρημα όσων έπαθαν παράκρουση για λίγες μπογιές σε ένα τοίχο.
    Βανδαλισμός αγαπητοί είναι οι χιλιάδες απευθείας αναθεσεις χωρίς διαγωνισμούς, είναι το βόλεμα στους «συγγενείς και φίλους», είναι τα σκουπίδια που πάνε να μας φέρουν στη Πάλαιρο, είναι οι σαμπάνιες (τις μετέφεραν με κλαρκ στη πίστα) των εργολάβων στον Αδαμαντίδη, κα.
    Όλα αυτά κοστίζουν αστρονομικά ποσά στους φορολογούμενους δημότες.
    Αλλά εμείς βλέπουμε ως Βάνδαλους τα παιδιά που αποφάσισαν να γραφουν μερικα συνθήματα με χιούμορ για να δώσουν ζωντάνια και να εκφραστούν....
    Απλώς επισημαίνω ότι δεν είναι μόνο στραβός ο γιαλός, αλλά και στραβά αρμενίζουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωτον ολα τα σχολεια του δημου εχουν προβληματα με το περασμα των χρονων και τα δυομιση τελευταια χρονια εχουν γινει πολλες επισκευες γιατι επρεπε να γινουν για τα παιδια μας. Αν καποιοι απο σας δεν τα κρινετε απαραιτητα δεν υπαρχουν λογια να εκφραστει κανεις. Και αν θελετε τα παιδια να εκφραζονται και να εκπεμπουν ζωντανια παρτε τα να ζωγραφισουν το σπιτι σας οχι τα δημοσια κτιρια. Ημαρτον θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτον τον τοπο. Για γελια και για κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο