Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στην Πεζογέφυρα στα ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)

        



     Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί της Πέμπτης 10.11.2016, οι εργασίες για την συντήρηση της Ξύλινης Πεζογέφυρας στο Χωριό Παλιάμπελα (Ακτίου Βόνιτσας). Το συνεργείο έπιασε δουλειά και αποκαθιστούν πρώτα το δαπεδο πρόσβασης της πεζογέφυρας, ώστε αυτή να καταστεί ασφαλής και να επιτρέπει την διέλευση των πεζών.
      Να θυμίσουμε πως η Πεζογέφυρα ήταν φοβερά επικίνδυνη για τους πεζούς, βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση, είχε εγκαταλειφθεί τελείως και έχει υποστεί διάβρωση και αποσάθρωση. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες οι κάτοικοι ήταν αναγκασμένοι να περνάνε στο δρόμο καρμανιόλα Αμφιλοχίας – Βόνιτσας διατρέχοντας κάθε φορά τεράστιο κίνδυνο παράσυρσης από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο.
       Πρώτος επισήμανε το πρόβλημα ο δραστήριος σύλλογος Παλιαμπέλων "Ο Μύλος" και αμέσως ο Βουλευτής του KKE Νίκος Μωραίτης κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) την επιστολή του Συλλόγου για να δοθεί λύση άμεσα στην επικίνδυνη διάβρωση της ξύλινης αερογέφυρας .
    Επίσης δείτε παλιότερο ρεπορταζ της Στέλλας Λιάπη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για την επικίνδυνη ξύλινη αερογέφυρα στα Παλιάμπελα.......











 




























4 σχόλια:

  1. βούλιαξε η Βόνιτσα ρε, όλα τα φρεάτια είναι βουλωμένα, δεν μπορείς να περπατήσεις στους δρόμους, βγάλτε καμία φωτογραφία να δει ο κόσμος το έργο της δημοτικής αρχής, γιατί ο πρόεδρος της Βόνιτσας δεν πάει να βγάλει και μία φωτογραφία πάνω από τα βουλωμένα φρεάτια? να περπατήσει λίγο στους δρόμους να τον κάνουν λούτσα τα αυτοκίνητα που περνάνε? μόνο για φρου φρού και αρώματα είναι. να σηκώνει τις γλάστρες στην παραλία και να βγάζει φωτογραφίες. η Βόνιτσα πνίγεται στην πρώτη βροχή ξηρόμερονιους βάλε φωτογραφίες από τους δρόμους της Βόνιτσας να δούνε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ
    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο