Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού στα δυτικά, απο αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο καιρός επιδεινώνεται από αύριο Σάββατο από τα δυτικά και με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
ΘΕΜΑ: Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού

1.-Σας διαβιβάζουμε συνημμένα το παραπάνω σχετικό, που αφορά Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, το οποίο ισχύει από τo  Σάββατο 26-11-2016 μέχρι και την Τρίτη 29-11-2016.
2.-Παρακαλούμε τους φορείς, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
   ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (26-11-2016) ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. 
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:.....

 
1. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26-11-2016 ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΑΝΑΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. 

2.-ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-11-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-11-2016 ΤΟ ΙΟΝΙΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ), Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΚΑΙ  ΣΤΕΡΕΑ,.ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. 

3.-ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-11-2016 ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ: ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ,
   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ 
   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr)

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΕΓΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο