Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστίες του Μητροπολίτου κ. Κοσμά για το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, για την ένταξη του έργου «Προσθήκη νέας πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου», προϋπολογισμού 760.000 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».....

Οι ευχαριστίες της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου αυτής κ. Κοσμά, απευθύνονται προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολο Κατσιφάρα, για τις ενέργειές του στην όλη στήριξη της εντάξεως του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, αλλά και προς την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά και τους υπευθύνους όλων των αρμοδίων υπηρεσιών της Αντιπεριφερείας, για την υποβολή της προτάσεως χρηματοδότησης.
Με το έργο αυτό της νέας πτέρυγας στο «Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου», δίνεται η δυνατότητα αυξήσεως των κλινών του συγκεκριμένου Ιδρύματος, το οποίο πλέον θα φτάσει στις 100 κλίνες, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες περισσοτέρων ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβιώσεως σε συνθήκες οικογενειακού περιβάλλοντος.

κ  το  Γραφείου  Τύπου  καί  πικοινωνίας

τς  ερς  Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο