Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΚΤΙΟ: Τον προστάτη Αρχάγγελο Μιχαήλ τίμησε το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου. Το παρόν έδωσε και η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά


        Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, βρέθηκε σήμερα στην Γιορτή της Αεροπορίας στο 131 Αεροπορικό Απόσπασμα στο Άκτιο, για να τιμήσει την Ελληνική Αεροπορία μαζί με τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.
   Η διεθνής πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο περίπλοκη γύρω μας. Μακάρι η ομοψυχία στις Ένοπλες Δυνάμεις να μας παραδειγματίσει όλους, διότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιβεβλημένη η εθνική ενότητα. Χρόνια πολλά και όπως λέει το έμβλημα της Αεροπορίας, της εγγυήτριας της άμυνας της χώρας μας, «Πάντοτε να Κυριαρχείτε Ψηλά»

ΤΟ PREVEZABEST γράφει:
   Τετραήμερος ήταν εορτασμός για τον προστάτη της πολεμικής αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, από το Σάββατο 5/11 έως και σήμερα Τρίτη 8/11.
   Έτσι, Σήμερα Τρίτη, το Αεροπορικό Απόσπασμα του Ακτίου, παρουσία Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών του τόπου,  τίμησε και απέδωσε στον προστάτη της, όλες τις τιμές που αρμόζουν στην περίσταση. Συγκεκριμένα στις 11 π.μ., τελέστηκε, Επίσημη Δοξολογία, ενώ αμέσως μετά αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή από τον Αρχηγό του Γ.Ε.Α. Στην συνέχεια οι προσκεκλημένοι, ενημερώθηκαν από το ειδικευμένο προσωπικό για την στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας........




































http://prevezabest.blogspot.gr/

4 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΥΠΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ;ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΙ; ΜΟΥΓΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - 8:55 π.μ.Πολυβόλο είσαι μωρ αδερφάκι μου, πολυβόλο με κραυγές , παπαγάλου. ο Σύριζα το πούλησε το Ακτιο ?? η παντελή αδιαφορία( τον βλέπεις πουθενά ? ) του Δημάρχου στον όποίο ανήκει το Ακτιο , δεν σ ενοχλεί?? Εγώ περισσότερους Πρεβεζάνους διακρίνω παρά Ακτιο-Βονιτσάνους !!! σ ενοχλεί πολύ η παρουσία του Νίκου Μωρα'ί'τη ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λετε μωρε ο δημαρχαρας μας κουβεντιαζει με την φραπορτ και βγανει κι ανακοινωσεις να μας βαλει για δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανένα ζωάδι γιατι δεν ειπε τιποτα για τον τυπου δρομο έξω απο την βαση...δεν εχετε βαρεθει ωρε να μπαλώνετε αυτο το ρημαδι ποσα μετρα ειναι ρε στόκοι ριξτε ενα καινουριο ταπητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο