Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΟΧΙ «ΑΠΟΘΗΚΗ» ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ- ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 
    Χθες 13-11-201, ημέρα Κυριακή, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής και ο αρμόδιος Αντιδημάρχος του Δήμου Λευκάδας κ. Στάθης Βλάχος.

 Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΠΟΓΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ. 

ΣΧΟΛΙΟ: Από τη φιλόξενη ενημερωτική τούτη ιστοσελίδα συνέχεια σας ενημέρωνα ότι η περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς θα μετατραπεί σε σκουπιδότοπο μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας. Δυστυχώς επαληθεύτηκα πλήρως. ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΜΟΥ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Προτείνω ως λύση αποτροπής της παραπάνω απαράδεκτης βεβαιότητας τη διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος. 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ:
 Τα άθλια παπαγαλάκια πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων (τους γνωρίζω έναν προς έναν) που ανώνυμα έγραφαν και γράφουν τόσο καιρό τις γνωστές αθλιότητες για το πρόσωπο μου... τι έχουν να πουν τώρα; 

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 16.11.2016 
 θα αναρτήσουμε άρθρο με λεπτομέρειες για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 
   Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου- Βόνιτσας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής και ο αρμόδιος Αντιδημάρχος του Δήμου Λευκάδας κ. Στάθης Βλάχος, την δε προσεχή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.11.2016, ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΛΕΥΚΑΔΑΣ, για να επιβεβαιωθεί όπως ειπώθηκε η συνεργασία των 2 δήμων για την παραπάνω κατεύθυνση.

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ - ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ  - ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ 
ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....  

14 σχόλια:

  1. Δήμαρχε Αποστολάκη αν τολμάς κάνε τοπικό δημοψήφισμα. Από τη Πάλαιρο τελείωσες πολιτικά.Μας κορόιδεψες. Ούτε σακούλα ξένων σκουπιδιών μας είπες. Σκουπιδότοπο μας κατάντησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέντε φορές ζήτησε ο Κώστας το λόγο για το θέμα. Ο Μπαλατσούρας ως Πρόεδρος του ΔΣ δεν του έδωσε το λόγο. Προφανώς αυτό δεν είναι Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποστολάκης- Φραδέλος- Γαλούνης η τριάδα των σκουπιδιών. Εδώ είναι πολλά τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιπολιτευση υπαρχει;Ανακοινωση να ενημερωθούμε θα βγαλετε;Απο τον δημαρχο πλεον δεν περιμενουμε τιποτα.Εσεις Φερεντινε,Λιαπη,Μωραιτη υπαρχετε;Σας εκπροσωπει ο 30κωνσταντης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ ΚΛΠ.
    Ο ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που ο Πρώην δήμος Παλαίρου έχει εκπροσώπηση τον Φραδέλο τον Σταχτιαρη τον Γεροκωστοπουλο την Σερεπισου και τους υπόλοιπους ανήμπορους.Αν δεν μπορείτε να πάτε σπίτι σας αποτελείτε το τίποτα για τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δώσει ο Μπαλατσουρας τον λόγο γιατί; να του πει δάσκαλος ο, τι βόλεψε τον αδερφό του και τον αντιπρόεδρο του χωριού στα χυτα;Αντι να έχουν παραιτηθεί το παίζουν και ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντιδήμαρχε Φραδέλο, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου, Πρόεδρε Στάχτιαρη ο κόσμος της περιοχής βράζει για την εξέλιξη αυτή.Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου από τη πλειοψηφία κοιτάνε μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και το βόλεμα των συγγενών τους. Ο Πρόεδρος Στάχτιατης και οι άλλοι κοινοτικοί σύμβουλοι είναι ανύπαρκτοι. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα αυτοκίνητα του Δήμου είναι ασφαλισμένα σε εταιρείες που δουλεύουν Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη Πάλαιρο. Αυτό εξηγεί τη στάση τους. Το ατομικό συμφέρον και τίποτε άλλο. Ο Δήμαρχος αυτό το ξέρει και γιαυτό τους κάνει όπως θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ζητησετε ευθυνες απο αυτους εφεραν τα χυτα στην Παλαιρο και που τα προηγουμενα χρονια ειχαν την ευθυνη για τη λειτουργια των χυτα. Γιατι εφτιαξαν τα χυτα στην Παλαιρο? Σας ρωτησαν εσας τους Παλαιριωτες τοτε? Πως δουλευαν ολα αυτα τα χρονια τα χυτα? Σας ενημερωσε κανεις απο αυτους? Απλα τα εθαβαν οπως και πολλα αλλα. Μην παραπλανειτε τον κοσμο οτι θα ερχονται σκουπιδια, απλα πειτε την αληθεια,οτι προκειται για αδρανη υπολειματα, χωρις ζωη. Αντιθετα ολα τα σκουπιδια θα πηγαινουν στη Λευκαδα κι εκει θα γινεται η επεξεργασια. Τι δεν καταλαβαινετε εσεις απο την Παλαιρο? Ο Δημαρχος τολμησε κι εκανε Δημοτικο Συμβουλιο στην Παλαιρο κι ας λενε οι κακες γλωσσες οτι δεν τολμα. Οι χωριανοι που ηταν για να ενημερωθουν? Σταματηστε λοιπον την παραπληροφορηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κατσαμπίρης ως Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ που ήταν; Γνώριζε ότι στο Συμβούλιο θα τεθεί αυτό το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 11:32 μ.μ. Πρωτον, δεν καταλαβαμε που κολλανε τα αυτοκινητα του Δημου και δευτερον, ρωτα πρωτα να μαθεις σε ποιους ακριβως ειναι ασφαλισμενα τα αυτοκινητα του Δημου. Γιατι ξερω καλα πως το ενα απο τα ατομα που αναφερεις οτι εχουν ασφαλισμενα αυτοκινητα τα εχει δωσει σε αλλον ασφαλιστη κι αυτη τη στιγμη δεν εχει απολυτως κανενα ασφαλισμενο. Μαλλον ηξερε οτι θα εβγαινε καποιος χαζος σαν εσενα, να κανει κριτικη. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο, αλλα τι να καταλαβεις εσυ, αν ειχες τα κοτσια θα το ελεγες επωνυμα. Πες το και θα σου απαντησεισιγουρα ο αρμοδιος επωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο