Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Όχι στο παζάρι του Κουβαρά (Φυτείες)

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου με επιστολή του προς το Δήμο Ξηρομέρου, παίρνει ξεκάθαρα θέση κατά της λειτουργίας του παζαριού στον Κουβαρά (Φυτείες) και θεωρεί την συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη παράνομη και καταχρηστική.
Αναλυτικά:

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1911
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8-ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30132
ΤΗΛ.: 2641031569
FAX:  2641057390
E-mail: esagrinio@in.gr   &   empsilo@otenet.gr
http://ermaikistili.blogspot.com

ΑΓΡΙΝΙΟ:3-11-2016
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:16928
ΑΡΙΘΜ. ΑΡΧ.:Λ/6/γ 

Προς: Πρόεδρο και Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου 
Κοιν.: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδος & Νήσων, Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας , Δήμος Αγρινίου.

       Με αφορμή την απόφασή σας να θέσετε προς συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού σας  Συμβουλίου στις 4-11-2016 το θέμα 2 της ημερήσιας διάταξης (ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ), σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η υπ. αριθμ. 154060/6944/2-12-2015 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου σύμφωνα με την οποία η απόφαση για την πραγματοποίηση της εν λόγω εμποροπανήγυρης λήφθηκε κατά παράβαση καθότι δεν πρόκειται για εμποροπανήγυρη επ’ ευκαιρία κάποιας θρησκευτικής ή επετειακής εορτής ούτε πρόκειται για παραδοσιακή εμποροπανήγυρη που τελείται μια φορά το χρόνο......

  
    Κατόπιν τούτου και επειδή και από την πλευρά μας θεωρούμε την συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη παράνομη και καταχρηστική σας καλούμε να μην προβείτε και φέτος σε σχετική απόφαση.
      Σε κάθε περίπτωση ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και τα μέλη του επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματός τους σε σχέση και με την απόφασή σας  αλλά και με τις συνθήκες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΣΙΝΗΣ   ΧΑΙΔΩ   ΠΑΠΑΖΗΣΗ 

6 σχόλια:

  1. ναι τους κανατε τα μουτρα κρεας..εδω περιμενουν πως και πως τα λεφτα απο κει σαν δημος να ανασανουν καπως,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑς ΑΚΟΥΕΙ ΜΩΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΝΤΩΣΕΤΕ,ΑΙΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI LETE WRE?EDV PERIMENOUN NA MPALWSOUN KAMIA TRYPA,NA BALOUN KAMIA LAMPA NA FKIASOUN KAMIA PLATEIA NA KALIPSOUN KANA FRAGKO APO KEINA POY SBHNANE APO TA NERA GIA PSIFOUS KAI SEIS LETE TA DIKA SAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα υποστηρίξω ούτε τον Δήμο Ξηρομέρου, ούτε τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, ούτε τους συμμετέχοντες εμπόρους σε αυτή την εμποροπανήγυρη... αλλά τον κόσμο που θα ντυθεί φθηνά, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του σπιτιού του φθηνά... υπ'αυτή την έννοια λοιπόν όλοι οι εμπορικοί σύλλογοι των μεγάλων αστικών κέντρων θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει γιατί στις λαικές αγορές υπάρχουν περισσότερα είδη ένδυσης υπόδησης λευκών ειδών κλπ από προιόντα αγροτικής παραγωγής....αν τα καταστήματα θέλουν να έχουν κίνηση, να μειώσουν το ποσοστό κέρδους, έτσι ώστε να προσελκύσουν πελατεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω ειναι ξηρομερο τις κουτοπονηριες σας στο αγρινιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παζάρι γίνεται 2εβδομαδες όλο το χρόνο, ο εμπορικός σύλλογος εκείνες τις 2 εβδομάδες κοιτάει να βγάλει τα λεφτά του; Αν θέλουν κινητικότητα στα καταστήματα τους ας ρίξουν λίγο τις τιμες καθώς και τουπέ που τους χαρακτηρίζει και να μάθουν να μιλάνε στον πληθυντικό στον πελάτη που μπαίνει στο μαγαζί τους και οχι στον ενικό και να μην τον απαξιώνουν απο την εμφάνιση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο