Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας: Μια κωλοτούμπα χωρίς συγνώμη!

Αναδημοσίευση απο: fortsalefkada.gr

        Μια πολύ σημαντική εξέλιξη άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας που έγινε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Διοικητήριο. 
      Ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία του συντάχθηκαν με την λύση συνεργασίας με τον Δήμο Βόνιτσας σαν πρώτη επιλογή για το θέμα της διαχείρησης των απορριμμάτων, λίγους μόλις μήνες μετά τις Ομηρικές μάχες που έδιναν με την αντιπολίτευση, όταν υπαναχωρόντας απ΄την υπάρχουσα συμφωνία με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, υποστήριζαν τη λύση της δημιουργίας ΧΥΤΥ στη Λευκάδα, κόντρα στην άποψη της αντιπολίτευσης που από τότε επέμενε στην συνεργασία. 
         Τότε μάλιστα είχε προσκαλέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο τον καθηγητή του Πολυτεχνείου, στον οποίο είχαν αναθέσει την μελέτη για την εξεύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας (στη Λευκάδα), προκειμένου να πείσει για την ορθότητα των επιλογών του, πρώτη των οποίων ήταν το αμμορυχείο του Προφήτη Ηλία, κάτι που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους των ορεινών οικισμών. Για τον ίδιο σκοπό μάλιστα είχε προσκαλέσει τότε και τον μελετητή κ. Τσιλιγιάννη…



      Το χειρότερο δε σ΄εκείνη την προσπάθεια, ήταν πως εκτός των άλλων, τότε υπήρξε απόπειρα διχασμού του κόσμου της Λευκάδας, όταν εμμέσως πλην σαφώς αντιδήμαρχος «απείλησε» να έλθει πολλαπλάσιος κόσμος (της πόλης) στο συμβούλιο (σαν αντίβαρο στους λιγοστούς ορεινούς)…
      Η δημαρχιακή αυτή κωλοτούμπα είναι βέβαια προς την σωστή κατεύθυνση και ευτυχώς που τελικά έγινε.  Όμως όταν έχουν συμβεί όλα όσα προηγήθηκαν, το λιγότερο που θα περίμενε κανείς απ΄τον δήμαρχο θα ήταν να αναγνωρίσει το (τότε) λάθος του και να ζητήσει συγνώμη, τόσο για την αναστάτωση που είχε δημιουργήσει όσο και για τον χρόνο που εν τω μεταξύ χάθηκε.

http://www.fortsalefkada.gr/

6 σχόλια:

  1. Ο Αποστολάκης ως Δήμαρχος Ανακτορίου, ο Γαλούνης ως Δήμαρχος Αλυζίας και οι Λευκαδίτες, όταν Ο Αχείμαστος με τον Σολδάτο με τους λοιπούς γνωστούς και μη εξαιρετέους της εποχής πήραν την απόφαση να χίνει , ο ΧΥΤΑ πανηγύριζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η περιοχή Παλαίρου _ Πογωνιάς υποβαθμίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ
    ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ .
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗς ΛΕΥΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.....ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντιπολιτευση δεν υπαρχει γιωργο παιξε μπαλα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ. ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ (ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο