Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αμήχανος, απολογητικός και σε πλήρη σύγχυση ο δήμαρχος κ. Αποστολάκης για ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!

       Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ακτίου Βόνιτσας, κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (στρατηγός) ενημερώνει:



Αμήχανος, απολογητικός και σε πλήρη  σύγχυση
ο δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κύριος Αποστολάκης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία μάλιστα των καλεσμένων  του, δημάρχου και αντιδημάρχου Λευκάδας!  
   Με την έναρξη της συνεδρίασης και προ ημερησίας διάταξης, το λόγο πήρε ο δήμαρχος Λευκάδας κύριος Δρακονταειδής ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων των δήμων Λευκάδας και Ακτίου – Βόνιτσας και στην ανάγκη επέκτασης του χώρου του ΧΥΤΑ Παλαίρου, με την κατασκευή νέου κυττάρου, προκειμένου προφανώς να εξυπηρετηθούν οι μεγαλύτερες ποσότητες  των προς ταφή απορριμμάτων! 

   Η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, έθεσε το ερώτημα: Ποιος είναι ο σκοπός και ο λόγος της παρουσίας σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο το δημάρχου Λευκάδας και της τοποθέτησής του σχετικά με το ΧΥΤΑ Παλαίρου. 

Και τούτο διότι:
Εάν μεν πρόκειται για μια απλή ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου μας, τότε αυτό όφειλε να το κάνει ο αρμόδιος δήμαρχος, δηλαδή ο κ. Αποστολάκης! Εκτός βεβαίως και αν έχει εκχωρήσει αυτή την αρμοδιότητα στο δήμαρχο Λευκάδας!..........




  Εάν πάλι ζητείται η έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επέκταση του ΧΥΤΑ Παλαίρου με τη δημιουργία νέου κυττάρου, τότε αυτό μεθοδεύεται να γίνει αντιδεοντολογικά, αντικανονικά, χωρίς σχετικές μελέτες και περιβαλλοντικά στοιχεία και δυστυχώς χωρίς καμιά ενημέρωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Παλαίρου!  
      Στα ερωτήματα αυτά της αντιπολίτευσης δεν δόθηκε καμιά απάντηση ούτε από τον δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας  ούτε από τον δήμαρχο Λευκάδας!

    Εύλογα  συνεπώς  η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε τις κινήσεις αυτές του κυρίου Αποστολάκη ότι είναι «Εκ του πονηρού» και επιδιώκουν τη δημιουργία εντυπώσεων  τάχα συναίνεσης του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας στους δικούς του σχεδιασμούς διαχείρισης των απορριμμάτων και επέκτασης του ΧΥΤΑ Παλαίρου! 

    Συμπολίτες και ιδιαίτερα συνδημότες της  Παλαίρου και Πογωνιάς, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ! 

Γεροκωστόπουλος Κ.  (Στρατηγός)
Δημοτικός Σύμβουλος
της μείζονος αντιπολίτευσης 

5 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο μπράβο στρατηγέ.Επιτέλους ένας δημοτικός σύμβουλος που καταλαβαίνει και μας ενημερώνει.Δήμαρχε αποστολάκη ντροπή σου να κουβαλάς υποστηρικτές απο άλλους δήμους που σαφώς προδηλώνει την ανεπάρκεια σου.Μα καλά τόσο ανίκανος πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ο ανθρωπος θα μας τρελανει στην αθηνα τον παει η σταρακα για θεμα αποκλειστικα του δημου μας,στην κατουνα μας εφερε τον γαλαουνη για τα λυματα του μυτικα,στην βονιτσα την ηγεσια της λευκαδας για να μας πεισουν για το καθε θεμα ,δημαρχε παραιτησου πριν σε διωξουμε εμεις που σε φεραμε με κλωτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γίνει ψηφοφορία για το θέμα η' όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθολου αμηχανος και πολυ ετυμολογος και ο κ.Αποστολακης και ο κ.Δρακονταειδης. Τι ακριβως δεν καταλαβε ο κ.Γεροκοστωπουλος? Εγινε μια ενημερωση για τη συμφωνια που ειχε γινει. Δεν ειπε κανεις τους καμια διαφορετικη αποψη απο οτι ειχε συμφωνηθει. Απλα ομως, επειδη η αντιπολιτευση δεν ειχε τι να ρωτησει, η αποψη του κ. Γεροκοστωπουλου ηταν οτι δεν καταλαβε τιποτα απο την ενημερωση. Ετσι για να εχουμε να κουβεντιαζουμε το θεμα δηθεν και καλα. Αφηστε τα αυτα λοιπον κυριοι, διοτι μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι τα χυτα, δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος και αναζητηστε τις πραγματικες ευθυνες απο αυτους που τα πραγματοποιησαν.
    Κι εσυ 8:53 π.μ. αφου δεν τρελλαθηκες πριν, δεν θα τρελλαθεις τωρα. Αιντε! Παρακαλω για τη δημοσιευση του σχολιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξηγήσεις ο Αποστολάκης έδωσε και δεν φταίμε μεις αν δεν μπόρεσε να καταλάβει ο οποιοσδήποτε. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα όπως η αδικία που γίνεται στους Βονιτσάνους με τις χρεώσεις νερού και τα πάγια που δεν πληρώνουν οι άλλοι. Ε'ιχαμε 'ενα νοικοκυρεμένο δήμο και μπλέξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο